Intr-un bol mixam mascarponele cu smanatana.
Adaugam crema de branza, zaharul, mixam pana obtinem o crema spumoasa.
La final incorporam semintele de la pastaia de vanilie.
Spalam fragutele, le punem pe un servetel pentru a absorbi apa.
Pregatim patru pahare.
Punem cate doi biscuiti rupti bucatele in fiecare pahar, fragute si dulceata de mure.
Repartizam crema in mod egal, apoi punem iar fragute, dulceata de mure si cate un biscuite facut bucatele.
Dam la rece pentru cel putin o ora, apoi servim.
Vedeti ce simplu se face? Sa aveti pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii