Frecam untul cu zaharul,adaugam ouale,iaurtul,omogenizam si punem faina cu paraful de copt si sarea.Framantam bine si lasam la rece 30 de minute.
Spalam fructele si le presaram cu gris.Zdrobim branza,amestecam cu untul moale si galbenusurile.Adaugam grisul,faina si 50 g zahar.Batem albusurile spuma,punem restul de zahar,batem pana se intareste si amestecam cu branza.
Intindem o foaie din aluat o asezam intr-o tava unsa cu unt si turnam crema.Deasupra presaram fructele.
Coacem 45 minute la foc moderat.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii