Frecam untul cu zaharul,adaugam ouale,iaurtul,omogenizam si punem faina cu paraful de copt si sarea.Framantam bine si lasam la rece 30 de minute.
Spalam fructele si le presaram cu gris.Zdrobim branza,amestecam cu untul moale si galbenusurile.Adaugam grisul,faina si 50 g zahar.Batem albusurile spuma,punem restul de zahar,batem pana se intareste si amestecam cu branza.
Intindem o foaie din aluat o asezam intr-o tava unsa cu unt si turnam crema.Deasupra presaram fructele.
Coacem 45 minute la foc moderat.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii