Frecam untul cu zaharul,adaugam ouale,iaurtul,omogenizam si punem faina cu paraful de copt si sarea.Framantam bine si lasam la rece 30 de minute.
Spalam fructele si le presaram cu gris.Zdrobim branza,amestecam cu untul moale si galbenusurile.Adaugam grisul,faina si 50 g zahar.Batem albusurile spuma,punem restul de zahar,batem pana se intareste si amestecam cu branza.
Intindem o foaie din aluat o asezam intr-o tava unsa cu unt si turnam crema.Deasupra presaram fructele.
Coacem 45 minute la foc moderat.
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii