1. Preincalzim cuptorul la 180 grade C.
2. Macinam biscuitii si ii amestecam cu uleiul de palmier si cu laptele, apoi punem totul intr-o tava (24 cm diametru) tapetata cu hartie de copt.
3. Intr-un vas mixam branza cu ouale, zaharul, scortisoara si sarea pana cand compozitia capata o consistenta fina.
4. Curatam pere de coaja si samburi si le taiem cuburi.
5. Punem 1/4 din compozitie in tava, peste biscuiti. In compozitia ramasa punem perele, omogenizam cu o lingura si turnam totul in tava si introducem in cuptor pentru 50-60 min.
6. Dupa ce s-a copt o lasam la racit la temperatura camerei.
7. Mixam frisca lichida cu zaharul pana capata volum si consistenta, apoi ornam cheesecake-ul dupa preferinta.
S-aveti pofta!
Nota!
Daca doriti puteti pune o cantitate mai mare de biscuiti pentru a forma baza.
Puteti inlocui cu biscuiti digestivi.
Uleiul de palmier poate fi inlocuit cu unt.
Dulceata de zmeura reteta simpla. Cum se face reteta de dulceata de zmeura fara conservanti.
Dulceata de zmeura
Comentarii
Adaugă comentariu