autor:

ADRIANA RACARU

» » Dulciuri diverse

chek economic si rapid

Autor: ADRIANA RACARU (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 02 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ADRIANA RACARU (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 02 iunie 2008

Ingrediente
3 oua, 250 gr. zahar,, 25 linguri ulei,, 250 ml lapte ,, 1 praf de copt,, lamaie, faina cat cuprinde,, la sfirsit se pune un pic de cacao.

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

6 voturi

Mod de preparare

Se bat ouale cu totul, cu mixerul, se adauga zaharul, se bate in continuare cu mixerul, se adauga uleiul, se amesteca si se adauga praful de copt, esenta, lamaia si apoi faina. Aluatul trebuie sa fie moale ca la pandispan. Se opreste un pic din compozitie ptr. a se face cu cacao. Se toarna in forma de chec unsa si tapetata cu faina. Dupa preferinta se pot pune si stafide sau rahat.
Daca ti-a placut reteta noastra "chek economic si rapid" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Petits fours speciale

Petits fours speciale

Intr-un castron se bat ouale si galbenusurile pina se ingroasa usor.Se adauga treptat zaharul,batind

8 voturi    3 comentarii
8h
Dulciuri diverse
Choux, ecler cu crema de ciocolata

Choux, ecler cu crema de ciocolata

Se pun la fiert apa, uleiul si praful de sare; cand acestea fierb se adauga faina dintr-o data, se

11 voturi    7 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Dan Si Nicoleta Constantinescu , 06 noiembrie 2014

    Si laptele?

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

6 voturi

Ingrediente

  • 3 oua
  • 250 gr. zahar,
  • 25 linguri ulei,
  • 250 ml lapte ,
  • 1 praf de copt,
  • lamaie, faina cat cuprinde,
  • la sfirsit se pune un pic de cacao.

Raporteaza reteta

Retete
de ADRIANA RACARU
TORT RAPID

TORT RAPID

SE BAT ALBUSURILE SPUMA CU ZAHARUL PINA DEVINE CA O FRISCA,SE ADAUGA GALBENUSURILE FRECATE CU ULEIUL,SE

68 voturi    9 comentarii
50 min
Torturi
prajitura cu foi de casa

prajitura cu foi de casa

PTR. FOI: Se face din ingredintele ptr.foi un aluat care sa se poata intinde pe fundul tavii de aragaz.

64 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gogosi coapte umplute cu dulceata Gogosi coapte umplute cu dulceata

In oala mixerului cu suportul ptr. framantat adaugam fainile, drojdia zaharul, uleiul si incepem sa lucram; treptat adaugam ouale, apa

9 voturi    9 comentarii
2h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Gem de mure Gem de mure

Se spala fructele cu grija, sa nu le zdrobim. Se asaza intr-o cratita mai mare, se presara zahar peste ele si se lasa asa peste noapte,

1 vot    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Profiterol