autor:

ADRIANA RACARU

» » Dulciuri diverse

chek economic si rapid

Autor: ADRIANA RACARU (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 02 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ADRIANA RACARU (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 02 iunie 2008

Ingrediente
3 oua, 250 gr. zahar,, 25 linguri ulei,, 250 ml lapte ,, 1 praf de copt,, lamaie, faina cat cuprinde,, la sfirsit se pune un pic de cacao.

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

6 voturi

Mod de preparare

Se bat ouale cu totul, cu mixerul, se adauga zaharul, se bate in continuare cu mixerul, se adauga uleiul, se amesteca si se adauga praful de copt, esenta, lamaia si apoi faina. Aluatul trebuie sa fie moale ca la pandispan. Se opreste un pic din compozitie ptr. a se face cu cacao. Se toarna in forma de chec unsa si tapetata cu faina. Dupa preferinta se pot pune si stafide sau rahat.
Daca ti-a placut reteta noastra "chek economic si rapid" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Chec de post cu portocale

Chec de post cu portocale

- intr-un vas se pun toate ingredientele si se amesteca, cu exceptie faina si praful de copt care

11 voturi    5 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse
Biscuiți de casă în formă de harta româniei

Biscuiți de casă în formă de harta româniei

Mod de preparare: Se unge tava cu grăsime și se tapetează cu hârtie de copt. Se preîncălzește

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Dan Si Nicoleta Constantinescu , 06 noiembrie 2014

    Si laptele?

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

6 voturi

Ingrediente

  • 3 oua
  • 250 gr. zahar,
  • 25 linguri ulei,
  • 250 ml lapte ,
  • 1 praf de copt,
  • lamaie, faina cat cuprinde,
  • la sfirsit se pune un pic de cacao.

Raporteaza reteta

Retete
de ADRIANA RACARU
TORT RAPID

TORT RAPID

SE BAT ALBUSURILE SPUMA CU ZAHARUL PINA DEVINE CA O FRISCA,SE ADAUGA GALBENUSURILE FRECATE CU ULEIUL,SE

68 voturi    9 comentarii
50 min
Torturi
prajitura cu foi de casa

prajitura cu foi de casa

PTR. FOI: Se face din ingredintele ptr.foi un aluat care sa se poata intinde pe fundul tavii de aragaz.

65 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Cosulete de aluat fraged cu rubarba