Se prepara siropul alb astfel: se incalzeste apa cu zaharul pana incepe sa fiarba. Dupa 2 clocote se adauga zeama de lamaie. Se amesteca imediat. Se spumuieste. Se fierbe inca 5 minute la foc potrivit. Se ia de pe foc si se lasa la racit 10 minute. Se filtreaza cald. Astfel preparat, se poate pastra oricat la rece, fara sa se altereze. In continuare se amesteca siropul (200 ml) cu ingredientele de mai sus. Se agita bine. Se lasa 24 ore pentru a se patrunde intre ele componentele. Se consuma ca aperitiv.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii