Se prepara siropul alb astfel: se incalzeste apa cu zaharul pana incepe sa fiarba. Dupa 2 clocote se adauga zeama de lamaie. Se amesteca imediat. Se spumuieste. Se fierbe inca 5 minute la foc potrivit. Se ia de pe foc si se lasa la racit 10 minute. Se filtreaza cald. Astfel preparat, se poate pastra oricat la rece, fara sa se altereze. In continuare se amesteca siropul (200 ml) cu ingredientele de mai sus. Se agita bine. Se lasa 24 ore pentru a se patrunde intre ele componentele. Se consuma ca aperitiv.
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii