autor:

Fara foto

» » Cocktailuri si lichioruri

Cherry

Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 24 martie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 24 martie 2013

Ingrediente
2 litri vin rosu de casa (e bun daca e mai vechi de 1 an, 2 ani), 1 litru alcool 99 grade, 1 litru sirop visine, 2 esente migdale

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

1 vot

Mod de preparare

Intr-un bidon de 5 litri amestecam vinul, alcool-ul, siropul , esenta si le agitam bine.
Il aseazam in sticle si se lasa la macerat macar 1-2 saptamani.
Sticlele le puneti undeva la rece in camara si in fiecare zi mai agitati putin sticlele.
Se serveste cu cuburi de gheata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cherry" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Cocktailuri si lichioruri
Cherry la borcan1

Cherry la borcan1

Este cea mai simpla si rapida metoda de conservare a rosiilor cherry si nu numai. Rosiile cu coditele

8 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Ciuperci cu usturoi verde și roșii cherry

Ciuperci cu usturoi verde și roșii cherry

Ciuperci proaspete, roșii cherry și usturoi verde. Cu doar 3 ingrediente putem realiza un prânz

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Rocsi (Chef de cuisine) , 20 iulie 2015

    Buna Marieta. Se poate pastra o luna, mai multe luni, un an. El cu cat sta mai mult se face mai bun :)

  • Fara foto

    Marieta_Pall (Chef de cuisine) , 19 iulie 2015

    Imi place,am sa incerc,dar poti sa-mi spui si cat timp se poate pastra?Multumesc.

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

1 vot

Ingrediente

  • 2 litri vin rosu de casa (e bun daca e mai vechi de 1 an
  • 2 ani)
  • 1 litru alcool 99 grade
  • 1 litru sirop visine
  • 2 esente migdale

Raporteaza reteta

Retete
de Rocsi
Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Lasam foietajul sa se dezghete la temperatura camerei. Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu

4 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Salata cu ton si tofu

Salata cu ton si tofu

Ardeiul kapia il spalam, indepartam cotorul si toate semintele si il taiem cubulete. Ceapa verde

7 voturi    4 comentarii
20 min
Salate cu peste
Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatitele: Intr-un bol amestecam cu un tel apa minerala cu zaharul pudra,uleiul si coaja rasa de

6 voturi    5 comentarii
45 min
Retete de post

Rocsi (Chef de cuisine)

Buna Marieta. Se poate pastra o luna, mai multe luni, un an. El cu cat sta mai mult se face mai bun :)

Adauga reteta
Retete

din Cocktailuri si lichioruri

Caipiroska cu mure Caipiroska cu mure

Spalati bine ingredientele Taiati lime-ul in cubulete Puneti cubuletele de la jumatate de lime in pahar alaturi de mure si zahar

2 voturi    0 comentarii
10 min
Bauturi
Punch Cu Soc si Fructul Pasiunii Punch Cu Soc si Fructul Pasiunii

Curatati ananasul de coaja si taiati-l in cubulete. Adaugati capsunile si ananasul prin palnia de alimentare a unui storcator centrifugal

2 voturi    0 comentarii
15 min
Bauturi
Punch din vin rosu