Cherry

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa
Cherry

Ingrediente

  • 2 litri vin rosu de casa (e bun daca e mai vechi de 1 an, 2 ani)
  • 1 litru alcool 99 grade
  • 1 litru sirop visine
  • 2 esente migdale

Mod de preparare

Intr-un bidon de 5 litri amestecam vinul, alcool-ul, siropul , esenta si le agitam bine.

Il aseazam in sticle si se lasa la macerat macar 1-2 saptamani.

Sticlele le puneti undeva la rece in camara si in fiecare zi mai agitati putin sticlele.

Se serveste cu cuburi de gheata.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Gem de caise

Gem de caise

Reteta de gem de caise fara conservanti. Gem de caise reteta simpla si usor de preparat.

Gem de caise
Shakshuka

Shakshuka

Se trag la tigaie ceapa, ardeiul, rosiile si se lasa pana se inmoaie.

Shakshuka
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor