autor:

Fara foto

» » Cocktailuri si lichioruri

Cherry

Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 24 martie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 24 martie 2013

Ingrediente
2 litri vin rosu de casa (e bun daca e mai vechi de 1 an, 2 ani), 1 litru alcool 99 grade, 1 litru sirop visine, 2 esente migdale

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

1 vot

Mod de preparare

Intr-un bidon de 5 litri amestecam vinul, alcool-ul, siropul , esenta si le agitam bine.
Il aseazam in sticle si se lasa la macerat macar 1-2 saptamani.
Sticlele le puneti undeva la rece in camara si in fiecare zi mai agitati putin sticlele.
Se serveste cu cuburi de gheata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cherry" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Cocktailuri si lichioruri
Rosii

Rosii "cherry" umplute

Se spala si se taie rosiile in jumatate.Se scobesc cu ajutorul unei lingurite de cafea sau cu o ustensila

6 voturi    13 comentarii
25 min
Aperitive cu brinza
Tarta cu spanac, branza si rosii cherry

Tarta cu spanac, branza si rosii cherry

Pentru blat am pus intr-un vas oul, untul, malaiul si am framantat adaugand treptat apa si faina

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Rocsi (Chef de cuisine) , 20 iulie 2015

    Buna Marieta. Se poate pastra o luna, mai multe luni, un an. El cu cat sta mai mult se face mai bun :)

  • Fara foto

    Marieta_Pall (Chef de cuisine) , 19 iulie 2015

    Imi place,am sa incerc,dar poti sa-mi spui si cat timp se poate pastra?Multumesc.

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

1 vot

Ingrediente

  • 2 litri vin rosu de casa (e bun daca e mai vechi de 1 an
  • 2 ani)
  • 1 litru alcool 99 grade
  • 1 litru sirop visine
  • 2 esente migdale

Raporteaza reteta

Retete
de Rocsi
Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Lasam foietajul sa se dezghete la temperatura camerei. Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu

4 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Salata cu ton si tofu

Salata cu ton si tofu

Ardeiul kapia il spalam, indepartam cotorul si toate semintele si il taiem cubulete. Ceapa verde

8 voturi    4 comentarii
20 min
Salate cu peste
Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatitele: Intr-un bol amestecam cu un tel apa minerala cu zaharul pudra,uleiul si coaja rasa de

6 voturi    5 comentarii
45 min
Retete de post

Rocsi (Chef de cuisine)

Buna Marieta. Se poate pastra o luna, mai multe luni, un an. El cu cat sta mai mult se face mai bun :)

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Cocktailuri si lichioruri

Cum se prepară vișinata  cu migdale Cum se prepară vișinata cu migdale

Se spala visinile,se curata,se rup coditele si apoi le punem intr-o damigeana de 6 litri.Adaugam 1 kg de zahar si le lasam 7 zile sa

21 voturi    8 comentarii
45 min
Cocktailuri si lichioruri
Cum se prepară vișinata Cum se prepară vișinata

Visinele coapte,sanatoase se spala,se curata de frunzulite si codite si se lasa la zvantat.Cand sunt zvantate bine se toarna cu mare

32 voturi    16 comentarii
1h
Cocktailuri si lichioruri
Cocktail cu Pepene galben si rom “Melon Fix”