autor:

» » Cocktailuri si lichioruri

Cherry

Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 24 martie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 24 martie 2013

Ingrediente
2 litri vin rosu de casa (e bun daca e mai vechi de 1 an, 2 ani), 1 litru alcool 99 grade, 1 litru sirop visine, 2 esente migdale

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

1 vot

Mod de preparare

Intr-un bidon de 5 litri amestecam vinul, alcool-ul, siropul , esenta si le agitam bine.
Il aseazam in sticle si se lasa la macerat macar 1-2 saptamani.
Sticlele le puneti undeva la rece in camara si in fiecare zi mai agitati putin sticlele.
Se serveste cu cuburi de gheata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cherry" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Cocktailuri si lichioruri
Cherry la borcan

Cherry la borcan

Rosiile spalate,le punem intr-un vas cu apa si sare sa le oparim 10-15min;le scoatem,dupa ce s-au

0 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi
Salata de tortelini si rosii cherry

Salata de tortelini si rosii cherry

Punem 500 ml apa la fiert, iar cand clocoteste, adaugam tortelinii. Lasam la fiert aproximativ 3

0 voturi    0 comentarii
25 min
Salate diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 18 %
219.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii

  • Rocsi (Chef de cuisine) , 20 iulie 2015

    Buna Marieta. Se poate pastra o luna, mai multe luni, un an. El cu cat sta mai mult se face mai bun :)

  • Marieta_Pall (Chef de cuisine) , 19 iulie 2015

    Imi place,am sa incerc,dar poti sa-mi spui si cat timp se poate pastra?Multumesc.

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

1 vot

Ingrediente

  • 2 litri vin rosu de casa (e bun daca e mai vechi de 1 an
  • 2 ani)
  • 1 litru alcool 99 grade
  • 1 litru sirop visine
  • 2 esente migdale

Raporteaza reteta

Retete
de Rocsi
Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Lasam foietajul sa se dezghete la temperatura camerei. Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu

6 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Salata cu ton si tofu

Salata cu ton si tofu

Ardeiul kapia il spalam, indepartam cotorul si toate semintele si il taiem cubulete. Ceapa verde

9 voturi    4 comentarii
20 min
Salate cu peste
Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatitele: Intr-un bol amestecam cu un tel apa minerala cu zaharul pudra,uleiul si coaja rasa de

6 voturi    7 comentarii
45 min
Retete de post

Rocsi (Chef de cuisine)

Buna Marieta. Se poate pastra o luna, mai multe luni, un an. El cu cat sta mai mult se face mai bun :)

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Cocktailuri si lichioruri

Dalgona matcha latte Dalgona matcha latte

Albușul îl bați spumă împreună cu zahărul. Adaugi pudra de matcha și omogenizezi bine. Torni frișca și bați în

0 voturi    0 comentarii
15 min
Bauturi
Cum se prepară vișinata  cu migdale Cum se prepară vișinata cu migdale

Se spala visinile,se curata,se rup coditele si apoi le punem intr-o damigeana de 6 litri.Adaugam 1 kg de zahar si le lasam 7 zile sa

24 voturi    8 comentarii
45 min
Cocktailuri si lichioruri
Frozen Margarita cu Pepene Rosu