autor:

Gabrielaolteanu

» » Dulciuri diverse

Chessecake cu dulceata de zmeura

Autor: Gabrielaolteanu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 septembrie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Gabrielaolteanu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 septembrie 2011

Ingrediente
150g biscuiti (eu am folosit petit beure), 150 g unt, 500g branza de vaci, 1 cutie mascarpone, 1 cutie philadelphia, 4 oua, 1 cana de zahar, arome (coaja de lamaie, zahar vanilat, esenta vanilie)

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

0 voturi

Mod de preparare

Primul pas a fost sa las sa scurga foarte foarte bine branza de vaci.Cand s-a scurs bine am trecut la pasul doi si anume zdrobitul biscuitilor (eu i-am bagat la robotel).Am topit untul, l-am pus peste biscuiti si am asezat conpozitia in tava.Eu am avut o tava dreptunghiulara cea rotunda fiind plecata.Am intins bine biscuitii in tava sa nu fie foarte gros blatul.L-am bagat la cuptorul incalzit pentru 10 minute la 180 de grade.
''Crema'' am facut-o din amestecul de branzeturi si zaharul ( sa aiba timp sa se topeasca) peste care am adaugat rand pe rand cele patru oua.Am amestecat foarte bine dupa fiecare ou (fie ca folosim mixerul fie lingura) pana s-a topit zaharul.Pentru a nu ne complica viata putem folosi zahar pudra.La sfarsit am pus aromele si putina dulceata si am dat la cuptor pentru 45 de minute la foc potrivit.Nu am scos-o din cuptor pana nu s-a racit ca sa nu crape.Pozele mele nu sunt foarte reusite pentru ca le-am facut inainte sa se raceasca forte bine.Ea teoretic se lasa la rece peste noapte dar....unii nu pot rezista.Am ornat cu dulceata de zmeura
Daca ti-a placut reteta noastra "Chessecake cu dulceata de zmeura" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Mere de Porto la cuptor(reteta portugheza)

Mere de Porto la cuptor(reteta portugheza)

Aceasta este reteta clasica de aici,si de aici au iesit multe altele cu tot felul de adaugari sau

12 voturi    12 comentarii
45h
Dulciuri diverse
Desert zebra

Desert zebra

Smintina se amesteca cu brinza si cu zaharul pudra, de adaugat jelatin(se inmoaie in 50gr de lapte).Amestecam

8 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

0 voturi

Ingrediente

  • 150g biscuiti (eu am folosit petit beure)
  • 150 g unt
  • 500g branza de vaci
  • 1 cutie mascarpone
  • 1 cutie philadelphia
  • 4 oua
  • 1 cana de zahar
  • arome (coaja de lamaie
  • zahar vanilat
  • esenta vanilie)

Raporteaza reteta

Retete
de Gabrielaolteanu
Tiramisu rețeta originală

Tiramisu rețeta originală

Cum se prepara Tiramisu rețeta originală: Am separat ouale.Am batut galbenusurile cu 4 linguri

1 vot    0 comentarii
30 min
Prajituri
Cartofi copti

Cartofi copti

Cartofii au stat in cuptor 2 ore pentru ca au fost foarte mari.Mai aveam putin si muream de foame

0 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Aperitive
Spaghete Bolognese

Spaghete Bolognese

Am tocat ceapa si usturoiul si le-am calit in putin unt.Am adaugat carnea pe care am calit-o pana

10 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Paste si pizza
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata de pere padurete (salbatice) Dulceata de pere padurete (salbatice)

Curatam perele de codite, indepartam mustatile din partea superioara, le spalam bine. Punem la fiert 2 cani de apa cu zaharul, scortisoara,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Gem de afine Gem de afine

Se spală delicat afinele, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert,

0 voturi    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Ghivece de primavara