Chessecake cu dulceata de zmeura

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Chessecake cu dulceata de zmeura

Ingrediente

  • 150g biscuiti (eu am folosit petit beure)
  • 150 g unt
  • 500g branza de vaci
  • 1 cutie mascarpone
  • 1 cutie philadelphia
  • 4 oua
  • 1 cana de zahar
  • arome (coaja de lamaie, zahar vanilat, esenta vanilie)

Mod de preparare

Primul pas a fost sa las sa scurga foarte foarte bine branza de vaci.Cand s-a scurs bine am trecut la pasul doi si anume zdrobitul biscuitilor (eu i-am bagat la robotel).Am topit untul, l-am pus peste biscuiti si am asezat conpozitia in tava.Eu am avut o tava dreptunghiulara cea rotunda fiind plecata.Am intins bine biscuitii in tava sa nu fie foarte gros blatul.L-am bagat la cuptorul incalzit pentru 10 minute la 180 de grade.

''Crema'' am facut-o din amestecul de branzeturi si zaharul ( sa aiba timp sa se topeasca) peste care am adaugat rand pe rand cele patru oua.Am amestecat foarte bine dupa fiecare ou (fie ca folosim mixerul fie lingura) pana s-a topit zaharul.Pentru a nu ne complica viata putem folosi zahar pudra.La sfarsit am pus aromele si putina dulceata si am dat la cuptor pentru 45 de minute la foc potrivit.Nu am scos-o din cuptor pana nu s-a racit ca sa nu crape.Pozele mele nu sunt foarte reusite pentru ca le-am facut inainte sa se raceasca forte bine.Ea teoretic se lasa la rece peste noapte dar....unii nu pot rezista.Am ornat cu dulceata de zmeura

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise