Primul pas a fost sa las sa scurga foarte foarte bine branza de vaci.Cand s-a scurs bine am trecut la pasul doi si anume zdrobitul biscuitilor (eu i-am bagat la robotel).Am topit untul, l-am pus peste biscuiti si am asezat conpozitia in tava.Eu am avut o tava dreptunghiulara cea rotunda fiind plecata.Am intins bine biscuitii in tava sa nu fie foarte gros blatul.L-am bagat la cuptorul incalzit pentru 10 minute la 180 de grade.
''Crema'' am facut-o din amestecul de branzeturi si zaharul ( sa aiba timp sa se topeasca) peste care am adaugat rand pe rand cele patru oua.Am amestecat foarte bine dupa fiecare ou (fie ca folosim mixerul fie lingura) pana s-a topit zaharul.Pentru a nu ne complica viata putem folosi zahar pudra.La sfarsit am pus aromele si putina dulceata si am dat la cuptor pentru 45 de minute la foc potrivit.Nu am scos-o din cuptor pana nu s-a racit ca sa nu crape.Pozele mele nu sunt foarte reusite pentru ca le-am facut inainte sa se raceasca forte bine.Ea teoretic se lasa la rece peste noapte dar....unii nu pot rezista.Am ornat cu dulceata de zmeura
Reteta de cartofi wedges. Cartofi wedges la cuptor cu boia, usuroi, piper, sare si ulei de masline. Retete de cartofi wedges...
Cartofi wedgesPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii