autor:

Alice Ciobanu

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Chicken Fingers - (sau Piept de pui pane a la Ciobeni)

Autor: Alice Ciobanu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 mai 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alice Ciobanu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 mai 2011

Ingrediente
piept de pui,, un ou,, puţină făină de grâu, delikat

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Pieptul de pui curăţat de piele şi dezosat se taie feliuţe de 1cm grosime. Am zbătut bine un ou în care am pus puţin delikat, apoi am amestecat bine cu puţină făină până compoziţia a căpătat aspectul unei smântâni groase.

Apoi am luat fiecare feliuţă de piept de pui şi am trecut-o prin oul cu făină şi am pus-o la prăjit în uleiul încins. Am prăjit fiecare bucăţică până s-a rumenit frumos, pe fiecare parte.

Cam asta e ...şi am servit pieptul pane alături de nişte piure de cartofi frecat cu unt şi lapte.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chicken Fingers - (sau Piept de pui pane a la Ciobeni)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Cartofi cu ceapa verde, sunca si cheddar

Cartofi cu ceapa verde, sunca si cheddar

Incalziti cuptorul la 180 grade. Fierbeti cartofii taiati felii in apa cu sare. Taiati ardeiul fasii

14 voturi    3 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Ciulama cu pipote de curcan

Ciulama cu pipote de curcan

Pipotele de curcan se curata bine,se spala ,se pun la fiert in apa rece cat sa fie acoperite si se

13 voturi    18 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 09 iulie 2012

    Eu folosesc si pesmet ,apoi ii pun pe hartie de copt la cuptor ...

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • piept de pui,
  • un ou,
  • puţină făină de grâu
  • delikat

Raporteaza reteta

Retete
de Alice Ciobanu
Salată de leurdă

Salată de leurdă

Se spală bine leurda şi toate celelalte, se taie potrivit, se amestecă şi se stropeşte cu ulei

10 voturi    2 comentarii
30 min
Salate de legume
Aripi de raţă cu varză

Aripi de raţă cu varză

Se spală raţă şi se pune la fiert. Varza se toacă, se taie... cum o face fiecare pentru mâncarea

2 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Cighir a la "Ciobeni"

Cighir a la "Ciobeni"

Se spală foarte bine toate măruntaiele cu apă rece şi se taie în bucăţi potrivite. Rinichiul

3 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive cu carne
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Eu folosesc si pesmet ,apoi ii pun pe hartie de copt la cuptor ...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
SARMALE IN FOI DE VITA DE VIE