autor:

Alice Ciobanu

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Chicken Fingers - (sau Piept de pui pane a la Ciobeni)

Autor: Alice Ciobanu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 mai 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alice Ciobanu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 mai 2011

Ingrediente
piept de pui,, un ou,, puţină făină de grâu, delikat

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Pieptul de pui curăţat de piele şi dezosat se taie feliuţe de 1cm grosime. Am zbătut bine un ou în care am pus puţin delikat, apoi am amestecat bine cu puţină făină până compoziţia a căpătat aspectul unei smântâni groase.

Apoi am luat fiecare feliuţă de piept de pui şi am trecut-o prin oul cu făină şi am pus-o la prăjit în uleiul încins. Am prăjit fiecare bucăţică până s-a rumenit frumos, pe fiecare parte.

Cam asta e ...şi am servit pieptul pane alături de nişte piure de cartofi frecat cu unt şi lapte.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chicken Fingers - (sau Piept de pui pane a la Ciobeni)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui umplut cu inimi, pipote si ficat

Pui umplut cu inimi, pipote si ficat

In ulei se caleste ceapa taiata si se adauga apoi pipotele si inimile taiate. Cand acestea s-au patruns

5 voturi    6 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Ardei umpluti si sos

Ardei umpluti si sos

Curat, spal ardeii, las la scurs. Ceapa tocata marunt o calesc, adaug morcovul dat pe robot,  apoi

212 voturi    31 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Ondulator Easy Waves

- 35 %
259.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 09 iulie 2012

    Eu folosesc si pesmet ,apoi ii pun pe hartie de copt la cuptor ...

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • piept de pui,
  • un ou,
  • puţină făină de grâu
  • delikat

Raporteaza reteta

Retete
de Alice Ciobanu
Salată de leurdă

Salată de leurdă

Se spală bine leurda şi toate celelalte, se taie potrivit, se amestecă şi se stropeşte cu ulei

10 voturi    2 comentarii
30 min
Salate de legume
Aripi de raţă cu varză

Aripi de raţă cu varză

Se spală raţă şi se pune la fiert. Varza se toacă, se taie... cum o face fiecare pentru mâncarea

2 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Cighir a la "Ciobeni"

Cighir a la "Ciobeni"

Se spală foarte bine toate măruntaiele cu apă rece şi se taie în bucăţi potrivite. Rinichiul

3 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive cu carne
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Eu folosesc si pesmet ,apoi ii pun pe hartie de copt la cuptor ...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Cotlete de berbecut cu cartofi la cuptor cu rozmarin