Intr-un bol mai mare se amesteca faina,sarea si drojdia uscata.Laptele se incalzeste putin si se amesteca cu zaharul,oul batut si untul topit.Se amesteca putin pana se topeste zaharul.In mijlocul fainei se formeaza o gropita in care se adauga amestecul de lapte.Se amesteca totul cu mana,pana nu se mai lipeste de maini si se framanta bine pana se formeaza o coca elastica.Se lasa la crescut cel putin o ora jumate intr-un loc cald.Dupa acest timp se mai framanta putin cu degetele ca sa iasa aerul.Se rupe in 7 bucati(depinde cat de mari l-e vreti) si se formeaza chiflele.Se coc la 160ºC timp de 30min.Se scot,se ung cu galbenusul de ou,se presara repede susanul si se dau din nou la cuptor pentru inca 5 min.Se scot si se lasa se se raceasca putin.Sper sa va placa!POFTA BUNA!!!
Reteta de turta dulce cu miere. Turta dulce cu miere reteta simpla si delicioasa. Turta dulce decoarata cu glazura regala....
Turta dulce cu miereReteta de faguri deliciosi. Cum se face acasa reteta de faguri deliciosi.
Faguri deliciosiDe Sarbatori, am pregatit cotlet de porc la cuptor, cu costite, cartofi si mirodenii.
Cotlet de porc, cu legume si mirodenii, la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii