Ingrediente
Ingrediente pentru 2 portii :, * 200 g iaurt natural, * 1 lingurita boia dulce, * 1 lingurita praf de ghimbir, * 2 lingurite chimen macinat, * 2 lingurite mustar, * 2 bucati piept de pui, * 2 chifle, * 1 ardei gras rosu, * 50 g iaurt natural, * 2 linguri suc de lamaie, * 2 linguri patrunjel proaspat, tocat,
Dificultate: Medie | Timp: 10 min
3 voturi
Mod de preparare
Adaugati bucatile de piept de pui, curatat de pielite si taiat fasii, si amestecati. Lasati la marinat timp de 10-20 minute.
Incalziti la cuptor chiflele taiate pe jumatate, timp de 1-2 minute (30 secunde la microunde).
Incingeti 1 lingura ulei intr-o tigaie si 1 lingura de ulei in alta tigaie. Intr-una din tigai, caliti ardeiul gras rosu, taiat felii, timp de 5 minute. Caliti carnea marinata in cealalta tigaie, pana cand marinata se evapora.
Amestecati 50 g iaurt natural cu sucul de lamaie si patrunjelul tocat. Ungeti chiflele cu unt si puneti pe fiecare cate putin ardei si pui. Stropiti cu iaurt si serviti imediat.