Intr-un bol, amestecati 200 g iaurt natural cu boiaua dulce, praful de ghimbir, chimenul macinat si mustarul.
Adaugati bucatile de piept de pui, curatat de pielite si taiat fasii, si amestecati. Lasati la marinat timp de 10-20 minute.
Incalziti la cuptor chiflele taiate pe jumatate, timp de 1-2 minute (30 secunde la microunde).
Incingeti 1 lingura ulei intr-o tigaie si 1 lingura de ulei in alta tigaie. Intr-una din tigai, caliti ardeiul gras rosu, taiat felii, timp de 5 minute. Caliti carnea marinata in cealalta tigaie, pana cand marinata se evapora.
Amestecati 50 g iaurt natural cu sucul de lamaie si patrunjelul tocat. Ungeti chiflele cu unt si puneti pe fiecare cate putin ardei si pui. Stropiti cu iaurt si serviti imediat.
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii