autor:

mirey

» » Aluaturi si Foietaje

Chifle cu lapte praf

Autor: mirey (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mirey (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 ianuarie 2010

Ingrediente
1 Kg faina,, 1 plic lapte praf(130g),, 50g drojdie,, sare si o lingurita de zahar, unt pentru uns tava

Dificultate: Redusa Timp: 2h

3 voturi

Mod de preparare

Intr-un castron se cerne faina,se adauga laptele praf,sare,o lingurita de zahar si drojdia inmuiata in lapte.Se face un aluat care se lasa la crescut cam o ora. Se fac bile rotunde(cam 11-12 buc.)si se aseaza in tava unsa cu unt.Se coc cam 50-60 minute la foc mic.Daca dorim sa raman moi,cand le scoatem din cuptor le ungem, cat sunt fierbinti,cu un amestec de ulei si apa(in parti egale,cam jumatate de cescuta).
Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle cu lapte praf" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Pariziene cu pere

Pariziene cu pere

Mai intai pregatim maiaua ,intr-un castronel punem drojdia faramitata,cu o lingura de zahar si 2

6 voturi    4 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Placinta cu branza sarata

Placinta cu branza sarata

Se pune faina intr-un castron si se face o gaura in mijloc unde se toarna apa calduta,oul batut cu

7 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 09 mai 2010

    Cred ca voi incerca, am ingredientele necesare, ma ispiteste reteta ta, Mirey.

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 09 mai 2010

    O bunatate ! Ce fain arata, Mirey....

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 06 mai 2010

    Ce bune si frumoase sunt!

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 06 mai 2010

      Ce frumos arata....felicitari!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010

      Delicioase...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010

      MMMmm ce bunatate!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

2h

3 voturi

Ingrediente

  • 1 Kg faina,
  • 1 plic lapte praf(130g),
  • 50g drojdie,
  • sare si o lingurita de zahar
  • unt pentru uns tava

Raporteaza reteta

Retete
de mirey
Tort select

Tort select

Blat: se bat separat albusurile cu zaharul, se adauga galbenusurile, nuca, faina, esenta si praful

8 voturi    12 comentarii
2h
Torturi
Tort de ciocolata

Tort de ciocolata

blatul:se bat albusurile cu zaharul,se adauga galbenusurile,nuca,faina,cacaoa si praful de copt .Blatul

1 vot    6 comentarii
1h 30 min
Torturi
MUSACA DIN PIEPT DE PUI  CU LEUSTEAN

MUSACA DIN PIEPT DE PUI CU LEUSTEAN

Cartofii cruzi se taie rondele si se pun in forma unsa cu unt.Peste ei se presara delikat.Ceapa calita

3 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Cred ca voi incerca, am ingredientele necesare, ma ispiteste reteta ta, Mirey.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Se amesteca branza de vaci cu faina, grisul, zaharul, ouale si praful de copt si se framanta foarte bine. Dupa ce s-a framantat, se

6 voturi    2 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri Bratislava