autor:

autor

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Chifle cu spanac

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
6 chifle, o cana lapte, 1 borcan spanac (800 gr.), 1 ou, un cub de unt, vegeta (sare), piper, 100 gr. sunca presata (sau parizer, bacon,), putin cascaval ras

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

2 voturi

Mod de preparare

Se taie capacelele chiflelor, se scoate miezul apoi se stropesc cu lapte caldut.
Compozitia de umplere: spanacul din borcan se scurge de zeama, se taie marunt, se amesteca cu 1 ou, 1 cub de unt, vegeta, piper, si mezelul taiat cubulete. Aceasta compozitie se pune pe foc pina da un cloclt. Se umplu cu aceasta compozitie cele 6 chifle, se presara putin cascaval ras, apoi se pun capacelele. Chiflele se ung cu putin unt si se pun la cuptor 20 - 30 minute.
Se servesc calde, dar sint gustoase si reci
Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle cu spanac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pachetele cu pui cu lamaie si cartofi noi cu patrunjel si unt

Pachetele cu pui cu lamaie si cartofi noi cu patrunjel si unt

Se incalzeste cuptorul la 200⁰C. Cartofii se pun sa fiarba in apa cu sare pana cand s-au inmuiat,

7 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Legume cu pui si sos alb la cuptor

Legume cu pui si sos alb la cuptor

Legumele taiate bucati potrivite (chiar e bine daca sunt mai mari) se pun in tava de cuptor. Stropiti

0 voturi    0 comentarii
2h 45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 24 august 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

2 voturi

Ingrediente

  • 6 chifle
  • o cana lapte
  • 1 borcan spanac (800 gr.)
  • 1 ou
  • un cub de unt
  • vegeta (sare)
  • piper
  • 100 gr. sunca presata (sau parizer
  • bacon,)
  • putin cascaval ras

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

102 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Placinta cu carne Placinta cu carne

Se pune faina intr-un vas, peste faina se pune praful de copt, praful de sare si se omogenizeaza. Se adauga untul la temperatura camerei,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Pui Puttanesca Pui Puttanesca

Condimentam carnea cu sare si piper. O prajim in tigaia cu ulei incins pana cand este facuta aproape de tot. Scoatem carnea si o pastram

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Ciuperci pleurotus pane cu sos