autor:

Fara foto

» » Aperitive

Chifle umplute cu brinza

Autor: Dana Cernat (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 mai 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dana Cernat (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 mai 2005

Ingrediente
Pentru 5 portii: 10 chifle, 200 g brinza de vaci si de oi, 150 g unt, 150 g smintina sau lapte, 2 ouă

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

3 voturi

Mod de preparare

se taie la fiecare chifla cite un capac, se scoate miezul si se pune într-un vas. Brinza se da prin razatoare, se amesteca cu brinza de vaci si cu miezul de chifla. Se adauga 1/2 din cantitatea de unt, smintina sau laptele si un ou. Se amesteca compozitia bine. Cu pasta pregatita se umplu chiflele, se pun capacele si se ung cu untul si oule ramase. Se introduc la cuptor pentru rumenire cca 15 minute, la foc moderat. Se servesc calde, ca antreuri.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle umplute cu brinza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Tarta cu legume si branza de capra

Tarta cu legume si branza de capra

Intai pregatim legumele. Taiem vanata felii rotunde, le ungem cu ulei de masline si le frigem in

1 vot    0 comentarii
50 min
Aperitive cu brinza
Scovergi din Lunca Dunarii

Scovergi din Lunca Dunarii

Coca se face ca la paine. Dizolva drojdia si zaharul in 100 ml apa. * Amesteca faina, apa,

21 voturi    13 comentarii
2h
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Epilator IPL Homelight G945E

- 740 lei
1699.99 lei
959.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

3 voturi

Ingrediente

  • Pentru 5 portii: 10 chifle
  • 200 g brinza de vaci si de oi
  • 150 g unt
  • 150 g smintina sau lapte
  • 2 ouă

Raporteaza reteta

Retete
de Dana Cernat
Supa de ciuperci

Supa de ciuperci

Intr-o cratita mare, sotati in unt ciupercile si ceapa pana se fragezesc, adaugati cubul Knorr.

22 voturi    16 comentarii
30 min
Supe de legume
Pui Hawaii

Pui Hawaii

Preincalziti cuptorul la 175 de grade C. Amestecati faina, sarea si piperul intr-o punga de plastic.

24 voturi    16 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinte sarate cu branza Placinte sarate cu branza

Drojdia proaspata se marunteste într-un castronel, se adauga o linguriță de zahăr și puțină apă caldă, cât să se

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Foietaj cu sunca si branza topita Foietaj cu sunca si branza topita

Se dezgheata aluatul si se taie fasii subtiri cam cat degetul mic (vor iesi mai multe bucati) ori cat degetul mare ( mai putine). Se

0 voturi    0 comentarii
10 min
Aperitive
Placinta cu branza