se taie la fiecare chifla cite un capac, se scoate miezul si se pune într-un vas. Brinza se da prin razatoare, se amesteca cu brinza de vaci si cu miezul de chifla. Se adauga 1/2 din cantitatea de unt, smintina sau laptele si un ou. Se amesteca compozitia bine. Cu pasta pregatita se umplu chiflele, se pun capacele si se ung cu untul si oule ramase. Se introduc la cuptor pentru rumenire cca 15 minute, la foc moderat. Se servesc calde, ca antreuri.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii