autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Chifle umplute cu brinza

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 iunie 2009

Ingrediente
6 chifle, 100 gr. unt, 150 gr. brinza, 1ou,

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se taie chiflele in jumatate si se inmoaie in lapte astfel ca acesta sa patrunda si in coaja. Se amesteca brinza cu oul, sarea si mararul tocat. Peste fiecare jumatate de chifla muiata se asaza o lingura de pasta de brinza si se acopera cu cealalta jumatate. Untul se imparte in 12 bucati egale. Se asaza cu o bucatica de unt pe tava, peste ea chifla umpluta, iar peste chifla inca o bucatica de unt. Dupa ce s-au asezat toate chiflele in tava procedind astfel, se toarna peste fiecare o lingurita plina de smintina. Se da la cuptor sa se rumeneasca.
Se servesc fierbinti
Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle umplute cu brinza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Tarta cu prune

Tarta cu prune

Intr-un bol se amesteca fulgii de ovaz cu 100g faina,100g zahar brun,untul taiat cubulete,se framanta

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Mini tarte cu fruce

Mini tarte cu fruce

Se pune faina intr-un castron, si se adauga peste ea sarea, zaharul, zaharul vanilat, galbenusurile

4 voturi    11 comentarii
1h 55 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 6 chifle
  • 100 gr. unt
  • 150 gr. brinza
  • 1ou,

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de capsuni Gem de capsuni

Se spală căpşunile, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert, pe foc

1 vot    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Dulceata din fructe de padure Dulceata din fructe de padure

Se spală delicat fructele. Într-o cratiţă mai mare se pun la fiert apa cu zahărul, care se lasă să fiarbă, iar când

1 vot    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Clatite cu mere si crema nugat