Se taie chiflele in jumatate si se inmoaie in lapte astfel ca acesta sa patrunda si in coaja. Se amesteca brinza cu oul, sarea si mararul tocat. Peste fiecare jumatate de chifla muiata se asaza o lingura de pasta de brinza si se acopera cu cealalta jumatate. Untul se imparte in 12 bucati egale. Se asaza cu o bucatica de unt pe tava, peste ea chifla umpluta, iar peste chifla inca o bucatica de unt. Dupa ce s-au asezat toate chiflele in tava procedind astfel, se toarna peste fiecare o lingurita plina de smintina. Se da la cuptor sa se rumeneasca.
Se servesc fierbinti

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii