autor:

husni

» » Mancaruri cu carne

Chiftea in stil arab

Autor: husni (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Tarile Arabe


    Reteta postata pe: 25 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: husni (Chef de cuisine)   
Specific:  

Tarile Arabe


Reteta postata pe: 25 mai 2009

Ingrediente
500 g carne de vita, 1 ceapa, 1 legatura patrunjel, 2 linguri pesmet, sare, condimente(piper,ienibahar su cardamom,macinate)

Dificultate: Redusa Timp: 1h

6 voturi

Mod de preparare

Carnea,cu ceapa si patrunjelul, se dau prin masina de tocat; apoi se mesteca;se pune pesmetul;de potriveste de sare si condimente,se mesteca f bine.
Se pune compozitia intr-o tava, neunsa(de preferat rotunda);se intinde cu mina,uniform;se portioneaza,cu degetele;eu am portionat cantitatea asta(500 g carne) in 8 bucati;pe bucatile, portionate, se pun felii de rosii.
Se da la cuptor;Dupa ce totul, fierbe,se lasa cca30 minute.
Se serveste cu cartofi pai si salata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftea in stil arab" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 28 februarie 2010

    Foarte interesanta reteta ta Camy.... Mi-ai dat o idee buna, cu siguranta am sa incerc sa o fac si eu.... Ai de la mine *****

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 27 februarie 2010

    Foarte buna.

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 19 octombrie 2009

    Foarte practic!

    • costy1969

      costy1969 (Chef de cuisine) , 19 octombrie 2009

      foarte buna si sanatoasa.felicitari.

    • husni

      husni (Chef de cuisine) , 10 august 2009

      Si-n general,draga Silvia Varadi,usor de facut/

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 09 august 2009

      Mie imi place tare mult mancarea Arabeasca.Astept retete noi.

    • husni , 13 iulie 2009

      Si e f simpla,flori de piatra !Cu niste cartofi prajiti,o bunatate !

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 13 iulie 2009

      Si aceasta reteta imi place!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

6 voturi

Ingrediente

  • 500 g carne de vita
  • 1 ceapa
  • 1 legatura patrunjel
  • 2 linguri pesmet
  • sare
  • condimente(piper,ienibahar su cardamom,macinate)

Raporteaza reteta

Retete
de husni
Chec cu banane

Chec cu banane

Se freaca untul cu zaharul, f. bine;se adauga oul intreg,putina esenta vanilie(putina, ca sa predomine

2 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Nopti libaneze(specific arab)

Nopti libaneze(specific arab)

Primele 6 se amesteca la rece, bine, fara sa aiba cocolosi, apoi se pun pe foc;se amesteca tot timpul

10 voturi    11 comentarii
1h
Budinci
SOS VINATORESC

SOS VINATORESC

Carnea se rumeneste usor intr-o cratita cu grasime (untura, ulei ).Dupa ce carnea s-a prajit putin

7 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Sidy (Chef de cuisine)

Foarte interesanta reteta ta Camy.... Mi-ai dat o idee buna, cu siguranta am sa incerc sa o fac si eu.... Ai de la mine *****

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Sarmalute arabesti cu usturoi si lamaie-"Malfouf"