autor:

simona stana

» » , , Aperitive, Aperitive, Mancaruri cu carne

Chiftea umpluta cu oua

Autor: simona stana (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 19 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: simona stana (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 19 iulie 2009

Ingrediente
750 grame carne tocata, 2 cepe mari, 1 legatura frunze de patrunjel, 1 legatura marar, 5 oua fierte, 3 oua crude, 150 grame paine, sare, piper

Dificultate: Medie Timp: 1h 15 min

20 voturi

Mod de preparare

Se pune painea la inmuiat intr-un vas cu apa.Intr-un bol se pune carnea,miezul de paine stors de apa,ceapa tocata marunt,mararul si patrunjelul tocate si se amesteca bine.Se bat cele trei oua crude cu sare si piper apoi se toarna peste amestecul de carne si se omogenizeaza.Intr-o tava de chec ,unsa cu ulei se aseaza jumatate din cantitatea de amestec.Peste amestec se aseaza cele cinci oua fierte curatate de coaja,unul in capatul celuilalt apoi se acopera cu cealalta jumatate a amestecului.
Se acopera cu o folie de aluminiu si se da la cuptor pentru 20 min,la foc mic.Dupa ce trec cele 20 de minute se ia folia de aluminiu si se lasa la cuptor la foc mediu pana se rumeneste aprox 30 min.Se taie felii cand este calduta sau de preferat rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftea umpluta cu oua" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
FILE VIENEZ(rulada din chiftea, umpluta cu oua fierte)

FILE VIENEZ(rulada din chiftea, umpluta cu oua fierte)

Carnea se da prin masina de tocat(de 2 ori),impreuna cu ceapa(prajita putin si racita)si franzela

16 voturi    11 comentarii
2h
Fripturi
Varza a la Cluj

Varza a la Cluj

se toaca varza marunt,marunt,se pune ceapa tocata intr-o tigaie mai mare la dinstuit cu putin ulei

23 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Florenta Dinu

    Florenta Dinu (Chef de cuisine) , 06 februarie 2013

    Delicioasa chifteaua ta! !!

  • costy1969

    costy1969 (Chef de cuisine) , 25 octombrie 2009

    e buna reteta,asemanatoare cu drobul la tava,se schimba ingredientele.felicitari.

  • simona stana

    simona stana (Chef de cuisine) , 03 august 2009

    Nu am stiut pana acum.Folia o folosesc pentru a se lega mai repede compozitia cand sunt grabita.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 01 august 2009

      Se spune ca folia de aluminiu e daunatoare.Foloseam si eu, dar de cand am aflat, am renuntat

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 15 min

20 voturi

Ingrediente

  • 750 grame carne tocata
  • 2 cepe mari
  • 1 legatura frunze de patrunjel
  • 1 legatura marar
  • 5 oua fierte
  • 3 oua crude
  • 150 grame paine
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de simona stana
Salata de legume cu carne

Salata de legume cu carne

Se pun la fiert in 5litri de apa carnea cu sare,cateii de usturoi,ceapa intreaga,jumatate din legatura

9 voturi    6 comentarii
1h 20 min
Salate de legume
Chiftelute cu cascaval si oua fierte

Chiftelute cu cascaval si oua fierte

Se pune painea la inmuiat intr-un vas cu apa.Intr-un bol se pune carnea,miezul de paine stors de

1 vot    4 comentarii
1h
Aperitive cu oua
Ciorba de cartofi cu carnati si galuste

Ciorba de cartofi cu carnati si galuste

Se toaca ceapa marunt si se pune la foc impreuna cu carnaciorii si cartofii taiati cubulete.Cand

14 voturi    9 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe

Florenta Dinu (Chef de cuisine)

Delicioasa chifteaua ta! !!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Shaorma cu tortilla si salata Shaorma cu tortilla si salata

Ptr shaorma: taiem pieptul de pui in fasii de 3-4 cm si se pun intr-un bol si se condimenteaza cu 1-2 linguri de ulei de masline, 1/2

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive
Ciulama de pui cu ciuperci Ciulama de pui cu ciuperci

In cratita cu ulei, se pun aripioarele curatate, taiate si spalate; dupa ce s-au rumenit, se scot pe o farfurie; in uleiul ramas, se

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Friptura de rata cu sos de fructe de padure