autor:

simona stana

» » , , Aperitive, Aperitive, Mancaruri cu carne

Chiftea umpluta cu oua

Autor: simona stana (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 19 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: simona stana (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 19 iulie 2009

Ingrediente
750 grame carne tocata, 2 cepe mari, 1 legatura frunze de patrunjel, 1 legatura marar, 5 oua fierte, 3 oua crude, 150 grame paine, sare, piper

Dificultate: Medie Timp: 1h 15 min

20 voturi

Mod de preparare

Se pune painea la inmuiat intr-un vas cu apa.Intr-un bol se pune carnea,miezul de paine stors de apa,ceapa tocata marunt,mararul si patrunjelul tocate si se amesteca bine.Se bat cele trei oua crude cu sare si piper apoi se toarna peste amestecul de carne si se omogenizeaza.Intr-o tava de chec ,unsa cu ulei se aseaza jumatate din cantitatea de amestec.Peste amestec se aseaza cele cinci oua fierte curatate de coaja,unul in capatul celuilalt apoi se acopera cu cealalta jumatate a amestecului.
Se acopera cu o folie de aluminiu si se da la cuptor pentru 20 min,la foc mic.Dupa ce trec cele 20 de minute se ia folia de aluminiu si se lasa la cuptor la foc mediu pana se rumeneste aprox 30 min.Se taie felii cand este calduta sau de preferat rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftea umpluta cu oua" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
FILE VIENEZ(rulada din chiftea, umpluta cu oua fierte)

FILE VIENEZ(rulada din chiftea, umpluta cu oua fierte)

Carnea se da prin masina de tocat(de 2 ori),impreuna cu ceapa(prajita putin si racita)si franzela

16 voturi    11 comentarii
2h
Fripturi
Specialitate de pui cu legume gratinate

Specialitate de pui cu legume gratinate

Inlaturam pielita de pe pulpe si le dezosam. Se poate folosi si piept de pui in loc de pulpe. Pulpele

9 voturi    6 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Florenta Dinu

    Florenta Dinu (Chef de cuisine) , 06 februarie 2013

    Delicioasa chifteaua ta! !!

  • costy1969

    costy1969 (Chef de cuisine) , 25 octombrie 2009

    e buna reteta,asemanatoare cu drobul la tava,se schimba ingredientele.felicitari.

  • simona stana

    simona stana (Chef de cuisine) , 03 august 2009

    Nu am stiut pana acum.Folia o folosesc pentru a se lega mai repede compozitia cand sunt grabita.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 01 august 2009

      Se spune ca folia de aluminiu e daunatoare.Foloseam si eu, dar de cand am aflat, am renuntat

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 15 min

20 voturi

Ingrediente

  • 750 grame carne tocata
  • 2 cepe mari
  • 1 legatura frunze de patrunjel
  • 1 legatura marar
  • 5 oua fierte
  • 3 oua crude
  • 150 grame paine
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de simona stana
Salata de legume cu carne

Salata de legume cu carne

Se pun la fiert in 5litri de apa carnea cu sare,cateii de usturoi,ceapa intreaga,jumatate din legatura

9 voturi    6 comentarii
1h 20 min
Salate de legume
Chiftelute cu cascaval si oua fierte

Chiftelute cu cascaval si oua fierte

Se pune painea la inmuiat intr-un vas cu apa.Intr-un bol se pune carnea,miezul de paine stors de

1 vot    4 comentarii
1h
Aperitive cu oua
Ciorba de cartofi cu carnati si galuste

Ciorba de cartofi cu carnati si galuste

Se toaca ceapa marunt si se pune la foc impreuna cu carnaciorii si cartofii taiati cubulete.Cand

14 voturi    9 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe

Florenta Dinu (Chef de cuisine)

Delicioasa chifteaua ta! !!

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Limba de porc cu praz si masline