autor:

» » Mancaruri cu carne

CHIFTELE

Autor: MIHAELA BADEA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 17 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: MIHAELA BADEA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 17 iulie 2008

Ingrediente
carne, , ceapă, , usturoi, , un ou, , sare, si putina paine

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Carnea se toaca cu masina de tocat. Ceapa, usturoiul si painea se dau si ele tot prin masina de tocat. Toate acestea se amesteca cu ou si sare. Dupa aceea se fac prajesc in ulei.
Daca ti-a placut reteta noastra "CHIFTELE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Chiftele in sos

Chiftele in sos

Eu chiftelele le fac asa: punem carnea intr`un bol adaugam oul ceapa tocata marunt , morcovul si

3 voturi    1 comentariu
1h
Aperitive cu carne
Chiftele de cartofi cu bureti

Chiftele de cartofi cu bureti

Spalam ghebele apoi le punem la fiert ca sa iese sarea din ele. Schimbam apa o data in timpul fierberii. Dupa

3 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • carne
  • ceapă
  • usturoi
  • un ou
  • sare
  • si putina paine

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Carnatei in foi de placinta