Reteta postata pe: 17 aprilie 2009
Ingrediente
1 kg carne tocata (amestec porc + vita), 4 cartofi mari, 3 cepe, 1 ou, condimente(sare, cimbru), 200gr faina
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Se curata cartofii si ceapa si se dau prin razatoarea mica. Apoi se scurg de apa pe care si-o lasa.
Se amesteca, carenea tocata cu cartoful si ceapa si oul.
Se adauga condimetele.
Se face o singura bila pentru chiftea (care se da prin faina si apoi se turteste) si se prajeste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Eu chiftelele le fac asa: punem carnea intr`un bol adaugam oul ceapa tocata marunt , morcovul si
Spalam ghebele apoi le punem la fiert ca sa iese sarea din ele. Schimbam apa o data in timpul fierberii.
Dupa
3 voturi
0 comentarii
1h 10 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate