autor:

Georgiana Cosac

» » , Aperitive, Mancaruri cu carne

Chiftele

Autor: Georgiana Cosac (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Georgiana Cosac (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 noiembrie 2009

Ingrediente
500 g carne tocata porc cu vita, , 100 g paine fara coaja, , 100 g ceapa, , 2 oua, , 1 cartof ras si scurs, , piper,, patrunjel, , sare, , faina, , ulei.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

20 voturi

Mod de preparare

Carnea se amesteca cu painea inmuiata in apa si stoarsa bine, cu ceapa calita in doua linguri de ulei, cartoful ras, ouale, piperul, sarea si patrunjelul.

Se ia cate o lingura din compozitie si se trece prin faina. Se formeaza chiftele rotunde si turtite. Se pun la prajit in tigaia cu uleiul deja incins. Se prajesc la foc mediu pana se rumenesc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Chiftele de porc cu legume

Chiftele de porc cu legume

Cartoful curatat si spalat il dam pe razatoarea mare, il scurgem de zeama si il punem peste carne.

5 voturi    2 comentarii
25 min
Aperitive cu carne
Chiftele cu Ardei Copti

Chiftele cu Ardei Copti

Inmuiati painea in un pic de lapte, feliati morcovii si telina, taiati ceapa marunt si ardeii copti

0 voturi    0 comentarii
10 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 02 mai 2010

    O bunatate !

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010

    Bun,bun,bun...

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010

    Si mie imi plac foarte mult..............

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010

      Ahhh ce imi plac si nu am voie,felicitari pentru reteta.Ai votul meu si nota maxima.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010

      Foarte bune si frumoase.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010

      Tare imi plac

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 06 decembrie 2009

      Imi lasa gura apa cat de apetisante sunt.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

20 voturi

Ingrediente

  • 500 g carne tocata porc cu vita
  • 100 g paine fara coaja
  • 100 g ceapa
  • 2 oua
  • 1 cartof ras si scurs
  • piper,
  • patrunjel
  • sare
  • faina
  • ulei.

Raporteaza reteta

Retete
de Georgiana Cosac
Ciocolata de casa

Ciocolata de casa

Apa si zaharul se fierb pe foc mic pana cand zaharul se topeste complet. Laptele si cacaoa cernute

129 voturi    7 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu mac

Prajitura cu mac

Blatul: Se bat albusurile spuma tare cu un praf de sare, dupa care se adauga treptat zaharul, macul,

221 voturi    15 comentarii
1h
Prajituri
Salam de biscuiţi reţetă

Salam de biscuiţi reţetă

Salam de biscuiţi reţetă Zaharul si apa se fierb. Dupa ce s-a topit zaharul se pune cacaoa.

14 voturi    6 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Fit Hamburger de Halloween Fit Hamburger de Halloween

Carnea se caleste impreuna cu supa pentru 15 min. Dupa ce se raceste putin, se amesteca cu restul ingredientelor pentru hamburger (mai

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Ciulamaua bunicii Ciulamaua bunicii

Curatam ciupercile de pielita, le spalam si le feliem. Ciocanelele de pui se pun la fiert cu 1,5 l de apa si o lingurita de sare, se

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Cous-cous cu tocana de porc