autor:

Georgiana Cosac

» » , Aperitive, Mancaruri cu carne

Chiftele

Autor: Georgiana Cosac (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Georgiana Cosac (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 noiembrie 2009

Ingrediente
500 g carne tocata porc cu vita, , 100 g paine fara coaja, , 100 g ceapa, , 2 oua, , 1 cartof ras si scurs, , piper,, patrunjel, , sare, , faina, , ulei.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

20 voturi

Mod de preparare

Carnea se amesteca cu painea inmuiata in apa si stoarsa bine, cu ceapa calita in doua linguri de ulei, cartoful ras, ouale, piperul, sarea si patrunjelul.

Se ia cate o lingura din compozitie si se trece prin faina. Se formeaza chiftele rotunde si turtite. Se pun la prajit in tigaia cu uleiul deja incins. Se prajesc la foc mediu pana se rumenesc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Chiftele frantuzesti

Chiftele frantuzesti

Pieptul de pui il spalam si il stergem cu un prosop de bucatarie. Il taiem cubulete, condimentam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 02 mai 2010

    O bunatate !

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010

    Bun,bun,bun...

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010

    Si mie imi plac foarte mult..............

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010

      Ahhh ce imi plac si nu am voie,felicitari pentru reteta.Ai votul meu si nota maxima.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010

      Foarte bune si frumoase.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010

      Tare imi plac

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 06 decembrie 2009

      Imi lasa gura apa cat de apetisante sunt.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

20 voturi

Ingrediente

  • 500 g carne tocata porc cu vita
  • 100 g paine fara coaja
  • 100 g ceapa
  • 2 oua
  • 1 cartof ras si scurs
  • piper,
  • patrunjel
  • sare
  • faina
  • ulei.

Raporteaza reteta

Retete
de Georgiana Cosac
Ciocolata de casa

Ciocolata de casa

Apa si zaharul se fierb pe foc mic pana cand zaharul se topeste complet. Laptele si cacaoa cernute

129 voturi    7 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu mac

Prajitura cu mac

Blatul: Se bat albusurile spuma tare cu un praf de sare, dupa care se adauga treptat zaharul, macul,

218 voturi    15 comentarii
1h
Prajituri
Salam de biscuiti

Salam de biscuiti

Zaharul si apa se fierb. Dupa ce s-a topit zaharul se pune cacaoa. Se ia de pe foc si se pune margarina

13 voturi    6 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Muschi de vita umplut