Carnea se amesteca cu painea inmuiata in apa si stoarsa bine, cu ceapa calita in doua linguri de ulei, cartoful ras, ouale, piperul, sarea si patrunjelul.
Se ia cate o lingura din compozitie si se trece prin faina. Se formeaza chiftele rotunde si turtite. Se pun la prajit in tigaia cu uleiul deja incins. Se prajesc la foc mediu pana se rumenesc.
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii