autor:

burdulea maria elena

» » Mancaruri cu carne

CHIFTELE

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 noiembrie 2009

Ingrediente
1/2 kg carne tocata, 1 ceapa, 7-8 catei usturoi, 2 felii intregi de paine (inmuiata in apa si stoarsa bine), 2 oua, 2 lingurite boia, 2 lingurite vegeta, 1 lingurita boia dulce, 3-4 lingurite faina alba, cateva fire patrunjel verde tocat, 2 cartofiori (razuiti pe razatoare mica si storsi bine de zeama), sare, ulei pt prajit.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Intrun castron amestecam foarte bine toate ingredientele, formam chiftelute cu mainile inmuiate in apa rece, pe care le frigem in ulei la foc potrivit, pe ambele parti.
Daca ti-a placut reteta noastra "CHIFTELE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Paste cu chiftele din cârnați

Paste cu chiftele din cârnați

În congelator meu așteptau cuminți niște cârnați proaspeți făcuți de sora mea și pe care

4 voturi    7 comentarii
1h 10 min
Paste si pizza
Chiftele cu nuca si usturoi

Chiftele cu nuca si usturoi

Intr-o farfurie, punem painea la inmuiat in lapte. Cartofii raciti, ii curatam de coaja si ii dam

15 voturi    12 comentarii
50 min
Retete vegetariene

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 22 noiembrie 2009

    Bune, Mariela, dar ai putea renunţa la vegeta. Eu nu pun niciodată sărătura aia.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1/2 kg carne tocata
  • 1 ceapa
  • 7-8 catei usturoi
  • 2 felii intregi de paine (inmuiata in apa si stoarsa bine)
  • 2 oua
  • 2 lingurite boia
  • 2 lingurite vegeta
  • 1 lingurita boia dulce
  • 3-4 lingurite faina alba
  • cateva fire patrunjel verde tocat
  • 2 cartofiori (razuiti pe razatoare mica si storsi bine de zeama)
  • sare
  • ulei pt prajit.

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    10 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

11 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
mariana scarlat

mariana scarlat (Chef de cuisine)

Bune, Mariela, dar ai putea renunţa la vegeta. Eu nu pun niciodată sărătura aia.

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Mancarica de fasole galbena cu carne.