autor:

burdulea maria elena

» » Mancaruri cu carne

CHIFTELE

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 noiembrie 2009

Ingrediente
1/2 kg carne tocata, 1 ceapa, 7-8 catei usturoi, 2 felii intregi de paine (inmuiata in apa si stoarsa bine), 2 oua, 2 lingurite boia, 2 lingurite vegeta, 1 lingurita boia dulce, 3-4 lingurite faina alba, cateva fire patrunjel verde tocat, 2 cartofiori (razuiti pe razatoare mica si storsi bine de zeama), sare, ulei pt prajit.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Intrun castron amestecam foarte bine toate ingredientele, formam chiftelute cu mainile inmuiate in apa rece, pe care le frigem in ulei la foc potrivit, pe ambele parti.
Daca ti-a placut reteta noastra "CHIFTELE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Chiftele de pui

Chiftele de pui

Am tocat cu robotul carnea de pui si am amestecat-o cu usturoiul zdrobit, 2 oua, sare, piper, oregano

2 voturi    2 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Chiftele cu nuca si usturoi

Chiftele cu nuca si usturoi

Intr-o farfurie, punem painea la inmuiat in lapte. Cartofii raciti, ii curatam de coaja si ii dam

15 voturi    12 comentarii
50 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 22 noiembrie 2009

    Bune, Mariela, dar ai putea renunţa la vegeta. Eu nu pun niciodată sărătura aia.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1/2 kg carne tocata
  • 1 ceapa
  • 7-8 catei usturoi
  • 2 felii intregi de paine (inmuiata in apa si stoarsa bine)
  • 2 oua
  • 2 lingurite boia
  • 2 lingurite vegeta
  • 1 lingurita boia dulce
  • 3-4 lingurite faina alba
  • cateva fire patrunjel verde tocat
  • 2 cartofiori (razuiti pe razatoare mica si storsi bine de zeama)
  • sare
  • ulei pt prajit.

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

12 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
mariana scarlat

mariana scarlat (Chef de cuisine)

Bune, Mariela, dar ai putea renunţa la vegeta. Eu nu pun niciodată sărătura aia.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Humus reţetă Humus reţetă

Humus: 250g naut crud lasat cateva ore in cam de 3 ori apa in volum sa se umfle (si se umfla bine), fiert la foc mare in apa multa (completati

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval

Compozitia de carne: Intr-un bol amestecam carnea tocata cu oul si pesmetul. Punem sare, piper si boia dulce, dupa gust. Patrunjelul

0 voturi    0 comentarii
1h 35 min
Aperitive cu carne
Raţă pe varză