autor:

IONELA

» » Mancaruri cu carne

CHIFTELE CLASICE

Autor: IONELA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: IONELA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 august 2009

Ingrediente
1 kg carne tocata (de preferat amestec porc cu vita)2 oua,o capatana usturoi, ,o legatura de patrunjel,una de marar,sare si piper

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

68 voturi

Mod de preparare

Carnea tocata se framanta cu ouale intregi,cu usturoiul pisat,verdeata tocata marunt si cu cate un praf de sare si piper.Cu mana uda se formeaza chiftelele,in forma dorita.Acestea se dau prin faina si apoi se prajesc in uleiul incins.Se pot servi cu felurite garnituri sosuri si salate ori cartofi fierti sau prajiti,orez,etc
Daca ti-a placut reteta noastra "CHIFTELE CLASICE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Mancare de mazare cu stroganoff de vitel

Mancare de mazare cu stroganoff de vitel

Se spala carnea si se pune la fiert in apa rece cu putina sare.Se spumeaza. Separat, intr-o tigaie

4 voturi    6 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Piccata cu piept de pui

Piccata cu piept de pui

Feliati pieptul de pui transversal in fasii subtiri de 3-4 mm si puneti-le la calit in uleiul de

30 voturi    12 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 15 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Cristina Lugojeanu , 25 mai 2013

    Pofta buna!

  • Fara foto

    Florea Bighei , 25 mai 2013

    M-am oprit la chiftelute clasice, vad eu ce o sa iasa, dar nu poate fi ceva rau.

  • Fara foto

    DanArabul Ot , 18 mai 2013

    chiftelutte si garnitura de cartofi taranesti , salata de rosii si castraveti.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 ianuarie 2013

      Foarte bune! Uneori cand imi permite timpul, le tavalesc prin susan, sunt delicioase!~

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 11 iulie 2012

      Foarte bune !

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 02 mai 2010

      O bunatate !

    • Fara foto

      ila , 29 aprilie 2010

      eu pun si un borcan de ciuperci si vreo 3 cepe .... un deliciu

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 25 martie 2010

      O bunatate...

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 24 martie 2010

      Foarte bune.................chiar astazi vreau sa fac si eu.

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 06 noiembrie 2009

      Apetisante.

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 05 noiembrie 2009

      Eu mai adaug in compozitie paine inmuiata in apa sau pesmet si nu le mai dau prin faina.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 23 septembrie 2009

      Delicioase si arata minunat...Eu mai adaug putin cartof,morcov si paine inmuiata in lapte sau in apa...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 08 septembrie 2009

      Sunt bune rau dupa cum arata

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 03 septembrie 2009

      Arata bine chiftelutele, Ionela!

    • Fara foto

      gheorghiu livia , 29 august 2009

      Chiftelele sunt la fel de gustoase si mai sanatoase daca dupa ce s-a omogenizat compozitia adaugam faina si o lingura de ulei, amestecam si lasam sa se odihneasca o ora si dupa aceea le prajim. De asemenea, daca adaugam si legume date pe razatoarea mica ghiftelele vor avea un gust deosebit. Incercati si va veti convinge.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

68 voturi

Ingrediente

  • 1 kg carne tocata (de preferat amestec porc cu vita)2 oua,o capatana usturoi, ,o legatura de patrunjel,una de marar,sare si piper

Raporteaza reteta

Retete
de IONELA
TORT JOFFRE

TORT JOFFRE

Crema: se amesteca bine cacaua cu zaharul tos si apa, se adauga ciocolata si mirodeniile si se pune

6 voturi    1 comentariu
1h
Torturi
TORT DIPLOMAT

TORT DIPLOMAT

Galbenusurile se freaca cu zaharul 250g, zaharul vanilat, laptele si faina, se pun la foc mic amestecand

14 voturi    1 comentariu
2h
Torturi
SALATA DE FRUCTE

SALATA DE FRUCTE

Fructele se spala, apoi se taie marunt, se pun intr-un castron, se adauga siropul de capsuni, se

43 voturi    16 comentarii
30 min
Salate de fructe

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte bune! Uneori cand imi permite timpul, le tavalesc prin susan, sunt delicioase!~

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Tartă de cartofi