Ingrediente
Pentru chiftele avem nevoie de:, • 300 g carne tocată, • 1 ou, • miez de franzelă înmuiat în apă şi stors bine, • 2 căţei de usturoi pisaţi, • pătrunjel verde, cimbru şi rozmarin, • sare, piper
Dificultate: Redusa | Timp: 45 min
2 voturi
Mod de preparare
Dar să nu disperăm, să ne bucurăm de soare, flori de tei şi să savurăm la maximum momentele scurte de relaxare :)).
Ca să evit statul pe lângă aragaz am decis să fac o mână de chiftele cu câte o felie de caşcaval şi o salată cu roşii cherry.
Am amestecat bine toate ingredientele, am format chiftele ceva mai mari şi mai plate (am vrut eu, dar ele nu m-au ascultat :)) şi le-am prăjit în ulei, după care le-am lăsat să se scurgă de excesul de ulei pe un prosop de bucătărie.
Separat, am tăiat felii de caşcaval şi am pregătit o salată simplă din roşii cherry, ridichi şi frunze de salată verde, stropită cu puţin ulei de măsline.
Peste chiftele am pus câte o felie de caşcaval şi le-am dat la cuptorul cu microunde pentru 2 secunde şi le-am servit cu salată şi cîteva felii de caşcaval.
Simplu şi delicios!