autor:

Pur_si_simplu_papa_bun

» » Mancaruri cu carne

Chiftele cu cascaval si rosii cherry

Autor: Pur_si_simplu_papa_bun (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 iunie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Pur_si_simplu_papa_bun (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 iunie 2011

Ingrediente
Pentru chiftele avem nevoie de:, • 300 g carne tocată, • 1 ou, • miez de franzelă înmuiat în apă şi stors bine, • 2 căţei de usturoi pisaţi, • pătrunjel verde, cimbru şi rozmarin, • sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

2 voturi

Mod de preparare

Nu ştiu cum percepeţi voi, dar pentru mine timpul parcă se comprimă şi o oră trece cât ai bate din palme. Peste senzaţia aceasta se suprapune şi căldura care mă face să fug de cuptor cît pot de mult.
Dar să nu disperăm, să ne bucurăm de soare, flori de tei şi să savurăm la maximum momentele scurte de relaxare :)).
Ca să evit statul pe lângă aragaz am decis să fac o mână de chiftele cu câte o felie de caşcaval şi o salată cu roşii cherry.
Am amestecat bine toate ingredientele, am format chiftele ceva mai mari şi mai plate (am vrut eu, dar ele nu m-au ascultat :)) şi le-am prăjit în ulei, după care le-am lăsat să se scurgă de excesul de ulei pe un prosop de bucătărie.
Separat, am tăiat felii de caşcaval şi am pregătit o salată simplă din roşii cherry, ridichi şi frunze de salată verde, stropită cu puţin ulei de măsline.
Peste chiftele am pus câte o felie de caşcaval şi le-am dat la cuptorul cu microunde pentru 2 secunde şi le-am servit cu salată şi cîteva felii de caşcaval.
Simplu şi delicios!
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele cu cascaval si rosii cherry" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

5.6L Digital TimeSelect

- 14 %
699.99 lei
599.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

2 voturi

Ingrediente

  • Pentru chiftele avem nevoie de:
  • • 300 g carne tocată
  • • 1 ou
  • • miez de franzelă înmuiat în apă şi stors bine
  • • 2 căţei de usturoi pisaţi
  • • pătrunjel verde
  • cimbru şi rozmarin
  • • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Pur_si_simplu_papa_bun
Friptură cu pachețele de cartofi, piure de țelină și ceapă caramelizată

Friptură cu pachețele de cartofi, piure de țelină și ceapă caramelizată

Într-un vas ceramic am pus ceapă și usturoi verde tocate, peste care am așezat bucățile de

15 voturi    4 comentarii
3h 15 min
Fripturi
Prăjitură cu foi cu miere de albine

Prăjitură cu foi cu miere de albine

Se face crema conform indicațiilor de pe pachet, apoi se încorporează margarina în cremă, cu

19 voturi    20 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse
Pulpe de pui cu găluște

Pulpe de pui cu găluște

Pulpele se spală, se șterg cu un prosop de hârtie și se prăjesc în ulei, apoi se adaugă cepele

18 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Mici proaspeti cu carne de oaie