autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Chiftele cu peste

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 500 g cartofi,, 200 g peste alb fiert si racit, , 2 linguri maioneza, , 4 cepe verzi tocate marunt, , faina, , 1 ou, , 3/4 ceasca pesmet, , 1/4 ceasca ulei, , sare, , piper, , felii de lamaie pentru servit.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

4 voturi

Mod de preparare

Se curata cartofii de coaja, se taie bucati, se fierb, se scurg si se fac piure. Se adauga pestele fiert, maioneza, ceapa tocata, sarea si piperul si se amesteca bine cu o lingura de lemn, pana ce se obtine o masa omogena, din care se fac chiftele rotunde, care se apasa usor intre palme. Se dau prin faina, prin oul batut si prin pesmet si se prajesc cate 3 minute pe fiecare parte, la foc potrivit. Cand s-au rumenit frumos, se scot din tigaie, se scurg pe hartie absorbanta si se servesc garnisite cu felii de lamaie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele cu peste" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Fishburger sau Chiftele de peste la cuptor

Fishburger sau Chiftele de peste la cuptor

Am pornit de la ideea de a prepara ceva gustos, sanatos si obligatoriu ca produsul de baza sa fie

11 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu peste
Fish cakes (chiftele cu peste)

Fish cakes (chiftele cu peste)

Cartofii se fierb in coaja in apa cu sare.Cand sunt gata se lasa la racit ca apoi sa-i pasam ca pentru

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Leonard Petre , 08 februarie 2015

    Am incercat reteta ta .! Chiftelele tale se imprastie !Toata lumea spune ,oau ce gustos ,dar nici unul nu le incearca !Administratorul ar trebui sa incerce retetele inainte sa la aprobe !!!! Dak eu scriu in reteta pietre cu sare el le abroba !!!

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

4 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 500 g cartofi,
  • 200 g peste alb fiert si racit
  • 2 linguri maioneza
  • 4 cepe verzi tocate marunt
  • faina
  • 1 ou
  • 3/4 ceasca pesmet
  • 1/4 ceasca ulei
  • sare
  • piper
  • felii de lamaie pentru servit.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu peste

Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Ardei grasi umpluti cu salata de peste Ardei grasi umpluti cu salata de peste

Taiem ardeii pe jumatate (pe verticala) pastrand coditele. Ii curatam de seminte si de nervuri,ii spalam si apoi ii stergem de apa. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Salau marinat la cuptor