Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
600 gr naut din conserva, 2 morcovi, 2 tulpini de telina, 6 cepe verzi, 2 lgrite de chimen pudra, 2 oua, 100 gr de pesmet, patrunjel si coriandru verde, sare, piper, 2 lg ulei
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Din naut se face un piureu care se amesteca cu morcovii dati pe razatoare si cu toate celalte ingrediente. Se prajesc in ulei, la foc mediu cate 5 minute pe fiecare parte. Se scot din ulei, si se pun pe un platou acoperit cu hartie absorbanta, pentru a se absorbe uleiul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele cu pois chiches (naut)" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofii se fierb in apa cu sare cateva minute - cei congelati trebuie numai clatiti in apa fierbinte.
Se
8 voturi
1 comentariu
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pregatim o tava cu dimensiunea de 30/40 cm. sau doua mai mici de 15/20 cm.
Pentru inceput pregatim
1 vot
0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
constanta proca (Chef de cuisine) , 31 august 2010
Super !