Chiftele cu salata

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 chifla
  • 1 ceapa
  • 1 conserva boabe de porumb
  • 500 g piept de curcan tocat sau de pui
  • 6 ling ulei de masline
  • 1 ou
  • 1 ling mustar
  • 500 g morcovi
  • 3 mere
  • 2 kiwi
  • 2 ling patrunjel
  • 15 ml suc de portocale
  • 1/2 lingurita sare de lamaie

Mod de preparare

Luam chifla si o inmuiem in putina apa calduta.Calim ceapa si o punem intr-un castron cu carnea, porumbul, ou, mustar, patrunjel, chifla inmuiata si stoarsa, sare, piper, vegeta. Se da forma de chiftea si prajim in ulei circa 5 minute.

Separat putem rade morcovi, mere, chiwi, punem jumatate de legatura de salata verde, adaugam suc de portocala si putina sare de lamaie sau zeama de lamaie, 1 lingura de ulei, sare, piper dupa gust.

Chiftelutele se servesc alaturi de salata si nu numai.

Se mai pot servi cu piure, cartofi la cuptor, spanac.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Ghiveci de legume

Ghiveci de legume

Ghiveci de legume
Rulada de miel umpluta cu legume

Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant.

Rulada de miel umpluta cu legume
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor