autor:

LUMINITA

» » Mancaruri cu peste

Chiftele cu susan

Autor: LUMINITA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: LUMINITA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 aprilie 2009

Ingrediente
1kg peste,1 ceapa,2 catei de usturoi,1 felie de paine,i lingura de faina,3 linguri pesmet,2 linguri patrunjel,sare,piper,50 ml ulei pt prajit,susan

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Se curata pestele la interior si exterior, se spala, se zvanta si se dezoseaza, iar carnea se da prin masina de tocat impreuna cu ceapa.

Se amesteca f bine tocatura, adaugandu-se painea inmuiata in apa calda si bine presata, faina, patrunjelul tocat, sare si piper, dupa gust.

Se formeaza chiftele, se trec prin pesmet si se prajesc in ulei bine incins. Cat sunt fierbinti se dau prin susan. Se servesc calde cu pilaf de orez si lamaie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele cu susan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Chiftele din soia în crustă de susan

Chiftele din soia în crustă de susan

Pentru că mulți dintre voi țineți post, mai ales în această perioadă, m-am gândit

4 voturi    2 comentarii
40 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1kg peste,1 ceapa,2 catei de usturoi,1 felie de paine,i lingura de faina,3 linguri pesmet,2 linguri patrunjel,sare,piper,50 ml ulei pt prajit,susan

Raporteaza reteta

Retete
de LUMINITA
Mirinda

Mirinda

Blatul: se face ca si la reteta de "chec simplu", numai ca se pune in tava patrata sau dreptunghiulara

2 voturi    1 comentariu
1h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pilaf grecesc cu creveti si ierburi Pilaf grecesc cu creveti si ierburi

Se spala bine crevetii si se pun la fiert in apa clocotita 5 minute, dupa care se strecoara si se dau de o parte.Incalziti uleiul de

0 voturi    1 comentariu
nespecificat
Mancaruri cu peste
Mici din carne de peste Mici din carne de peste

Feliile de pește se pun în apă cu sare și zeamă de lămâie pentru 10-15 minute. După aceea se scurg bine şi se pun

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Creveti in usturoi cu garnitura de ardei