autor:

burdulea maria elena

» » Mancaruri cu carne

Chiftele de carne

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 23 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 23 aprilie 2009

Ingrediente
400 g carne de vita, 200 g carne de porc, 200 g miez de paine, piper si sare dupa gust, 100 g ceapa, 200 g cartofi, 1 legatura patrunjel, cativa catei de usturoi, ou, faina, ulei.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

12 voturi

Mod de preparare

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine, ceapa razuita pe razatoarea cu gauri mici, adaugam cartofii curatati, spalati, razuiti pe razatoarea cu gauri mici si storsi foarte bine de zeama de amidon. Adaugam oul, verdeata tocata marunt, usturoiul zdrobit prin presa de usturoi, piperul si sarea. Se omogenizeaza totul bine prin framantare. Se formeaza chiftele (cam 18-20 de bucati)care se dau prin faina si se prajesc in ulei incins. Se servesc calde sau reci.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de carne" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Chiftele din carne prajite sau coapte la cuptor

Chiftele din carne prajite sau coapte la cuptor

Asezati carnea tocata intr-un lighenus,adaugati ceapa tocata,usturoiul zdrobit,verdeata tocata,painea

129 voturi    28 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Chiftele din carne de pui in sos picant

Chiftele din carne de pui in sos picant

Pentru Kofla Mixture: Intr-un bol se pune carnea tocata de pui, peste care se adauga restul ingredientelor

2 voturi    1 comentariu
40 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Mosor Ciprian , 13 februarie 2014

    buuuun

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 28 martie 2012

    Ana-Maria sunt bucuroasa daca ti-au placut.

  • Fara foto

    ANA-MARIA IONESCU (Bucatar) , 27 martie 2012

    au iesit super!multumim!

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 28 iunie 2010

      Si mie imi place sa pun catof in chiftele,le face mai pufoase.

    • Manolovici Eugen

      Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 06 iunie 2010

      Reteta de salvat pentru "ciraci". Nu trebuie sa lipseasca din nici o bucatarie romaneasca, aceasta reteta !.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 18 septembrie 2009

      Cand am la dispozitie mai mult timp, imi place sa folosesc aceasta reteta, sunt tare bune si mai diversific preparatul.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 17 septembrie 2009

      Foarte bune. Eu nu adaug cartofi, desi sunt pufoase.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

12 voturi

Ingrediente

  • 400 g carne de vita
  • 200 g carne de porc
  • 200 g miez de paine
  • piper si sare dupa gust
  • 100 g ceapa
  • 200 g cartofi
  • 1 legatura patrunjel
  • cativa catei de usturoi, ou
  • faina
  • ulei.

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    10 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

11 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Rulada simpla de carne

Rulada simpla de carne

Inmuiem painea in lapte, apoi stoarcem, dupa care ingredientele de mai sus in afara de ulei si pesmet

5 voturi    3 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Ana-Maria sunt bucuroasa daca ti-au placut.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Un altfel de omleta