Chiftele de carne

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Chiftele de carne

Ingrediente

  • 400 g carne de vita
  • 200 g carne de porc
  • 200 g miez de paine
  • piper si sare dupa gust
  • 100 g ceapa
  • 200 g cartofi
  • 1 legatura patrunjel
  • cativa catei de usturoi
  • 1 ou
  • faina
  • ulei.

Mod de preparare

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine, ceapa razuita pe razatoarea cu gauri mici, adaugam cartofii curatati, spalati, razuiti pe razatoarea cu gauri mici si storsi foarte bine de zeama de amidon. Adaugam oul, verdeata tocata marunt, usturoiul zdrobit prin presa de usturoi, piperul si sarea. Se omogenizeaza totul bine prin framantare. Se formeaza chiftele (cam 18-20 de bucati)care se dau prin faina si se prajesc in ulei incins. Se servesc calde sau reci.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse
Sirop de capsuni

Sirop de capsuni

Sirop de capsuni
Cum se congeleaza spanacul

Cum se congeleaza spanacul

Cum se congeleaza spanacul, metoda simpla si usoara.

Cum se congeleaza spanacul