autor:

alina

» » , , Aluaturi si Foietaje, Aperitive, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Chiftele de cartofi

Autor: alina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: alina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 noiembrie 2009

Ingrediente
3 cartofi, , jumatate de ceapa rosie, , 1 ou, , sare, , piper, , 3 linguri de faina, , ulei pentru prajit.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

21 voturi

Mod de preparare

Curatam cartofii si ii dam pe razatoare. Ceapa o tocam marunt si o amestecam cu cartofii razuiti, sare, piper, ou si faina. Amestecam bine toata compozitia. Intr-o tigaie incinsa cu ulei incepem sa prajim chiftelele noastre, cu ajutorul unei linguri. Le prajim bine pe ambele parti si le servim cu branza rasa si o salata de rosii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de cartofi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Chiftele cu cartofi si cascaval

Chiftele cu cartofi si cascaval

Se spala cartofii si se pun la fiert cu coaja. Testam cu ajutorul unui cutit si, atunci cand cartofii

7 voturi    0 comentarii
1h
Retete de post
Frigarui cu cartofi prajiti, chiftele de zucchine si sos

Frigarui cu cartofi prajiti, chiftele de zucchine si sos

Incepem cu carnea, pe care o vom lasa la marinat, cateva ore. Asadar carnea de vita o taiem bucatele,

2 voturi    1 comentariu
3h
Retete la gratar

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 aprilie 2010

    Foarte bune!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 14 martie 2010

    Foarte frumos, gustos!

  • Fara foto

    kok miori , 14 martie 2010

    Si eu fac aceste chiftele de cartofi sint foarte gustoase si se pot folosi ca garnitura la o friptura sau in loc de taietei in supa de pasare -le fac putin mai mici si servesc cite doua la fiecare. Foarte buna reteta.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 11 martie 2010

      La noi se numesc tocinei. Foarte gustosi

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010

      Imi plac tare mult...

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 06 decembrie 2009

      bune chiftelute!

    • lucica mihaila

      lucica mihaila (Chef de cuisine) , 05 decembrie 2009

      Acum le pregatesc! Usor, rapid, gustos.

    • lucica mihaila

      lucica mihaila (Chef de cuisine) , 25 noiembrie 2009

      Este rapida si usoara, merita incercata.

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 23 noiembrie 2009

      Delicioase.....

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

21 voturi

Ingrediente

  • 3 cartofi
  • jumatate de ceapa rosie
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • 3 linguri de faina
  • ulei pentru prajit.

Raporteaza reteta

Retete
de alina
Tagliatelle cu creveti si dovlecel

Tagliatelle cu creveti si dovlecel

Puneti intr-o tigaie cu ulei, usturoiul tocat sa se prajeasca putin. Taiati dovlecei felii prajitile

23 voturi    6 comentarii
40 min
Paste si pizza
Orata al forno

Orata al forno

Preparare: Se curata pestele si se spala bine cu apa, se usuca, se sareaza si pipereaza( afara si

14 voturi    2 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste
Paste cu fasoale boabe

Paste cu fasoale boabe

Preparare: se toaca marunt ceapa si costita. Intr-o oala se pune putin ulei si se frige costita cu

13 voturi    1 comentariu
50 min
Paste si pizza

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte bune!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Piure de urzici