Chiftele de cartofi

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Chiftele de cartofi

Ingrediente

  • 3 cartofi,
  • jumatate de ceapa rosie,
  • 1 ou,
  • sare,
  • piper,
  • 3 linguri de faina,
  • ulei pentru prajit.

Mod de preparare

Curatam cartofii si ii dam pe razatoare. Ceapa o tocam marunt si o amestecam cu cartofii razuiti, sare, piper, ou si faina. Amestecam bine toata compozitia. Intr-o tigaie incinsa cu ulei incepem sa prajim chiftelele noastre, cu ajutorul unei linguri. Le prajim bine pe ambele parti si le servim cu branza rasa si o salata de rosii.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin

Se curata, se spala se taie macroul in doua, inlaturand capul, coada si aripioarele.

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin
Salata de icre

Salata de icre

Reteta de salata de icre. Cum faci acasa salata de icre.

Salata de icre
Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor