autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Chiftele de cartofi cruzi

Autor: maria (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 01 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 01 februarie 2011

Ingrediente
7-8 cartofi, 5 catei usturoi, 3 oua, 1 lingurita sare, piper, patrunjel, 2 linguri de faina alba, putina paprica, o jumate ce ceapa

Dificultate: Medie Timp: 20 min

2 voturi

Mod de preparare

Se curata cartofii, usturoiul, ceapa se rade pe razatoare, se adauga intr-un vas, dupa care urmeaza ouale crude, sarea, piperul, faina si patrunjelul, toate se amesteca bine bine, pana este o pasta, apoi se pune la pajit in ulei.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de cartofi cruzi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocanita de ciuperci

Tocanita de ciuperci

Se pune uleiul intr-o cratita sa se infierante bine,pe foc mic,apoi se pune ceapa taiata fideluta

5 voturi    1 comentariu
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de legume cu zdrente de oua

Ciorba de legume cu zdrente de oua

Legumele se curata de coaja si se spala, dupa care se taie cuburi. Intr-o oala se pune putin ulei

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 07 februarie 2011

    Banuiesc ca si cartofii se rad.

Dificultate

Medie

Timp

20 min

2 voturi

Ingrediente

  • 7-8 cartofi
  • 5 catei usturoi
  • 3 oua
  • 1 lingurita sare
  • piper
  • patrunjel
  • 2 linguri de faina alba
  • putina paprica
  • o jumate ce ceapa

Raporteaza reteta

Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Banuiesc ca si cartofii se rad.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pui chinezesc cu paste si castane Pui chinezesc cu paste si castane

Taiem pieptul de pui spalat bine in fasii lunguiete. Punem bucatile rezultate intr-un castron impreuna cu sosul de soia, coniacul,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Tarta cu legumele toamnei Tarta cu legumele toamnei

Pregatim o tava cu dimensiunea de 30/40 cm. sau doua mai mici de 15/20 cm. Pentru inceput pregatim aluatul: 1.Punem intr-un castron

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Varza Calita Cu Afumatura