autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Chiftele de cartofi cruzi

Autor: maria (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 01 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 01 februarie 2011

Ingrediente
7-8 cartofi, 5 catei usturoi, 3 oua, 1 lingurita sare, piper, patrunjel, 2 linguri de faina alba, putina paprica, o jumate ce ceapa

Dificultate: Medie Timp: 20 min

3 voturi

Mod de preparare

Se curata cartofii, usturoiul, ceapa se rade pe razatoare, se adauga intr-un vas, dupa care urmeaza ouale crude, sarea, piperul, faina si patrunjelul, toate se amesteca bine bine, pana este o pasta, apoi se pune la pajit in ulei.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de cartofi cruzi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pancakes cu dovlecel

Pancakes cu dovlecel

Continui seria clatitelor, de data aceasta cu unele sarate cu dovlecel pentru ca sigur v-ati saturat

7 voturi    3 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Piept de rata cu garnitura de toamna

Piept de rata cu garnitura de toamna

Pieptul de rata il speli sub jet de apa rece, il crestezi pana treci de grasime. Atentie sa nu

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 07 februarie 2011

    Banuiesc ca si cartofii se rad.

Dificultate

Medie

Timp

20 min

3 voturi

Ingrediente

  • 7-8 cartofi
  • 5 catei usturoi
  • 3 oua
  • 1 lingurita sare
  • piper
  • patrunjel
  • 2 linguri de faina alba
  • putina paprica
  • o jumate ce ceapa

Raporteaza reteta

Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Banuiesc ca si cartofii se rad.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciorba de pui cu prune uscate Ciorba de pui cu prune uscate

Spalam bine carnea de pui si o taiem bucati (eu am folosit o “spinare” de pui de la tara). Punem carnea la fiert si spumam

0 voturi    0 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Coltunasi de casa umpluti cu carne si spanac, la cuptor, in sos alb Coltunasi de casa umpluti cu carne si spanac, la cuptor, in sos alb

In castronelul cu faina se face o gropita in care punem galbenusul, iaurtul, uleiul de masline,sare si amestecul de condimente,amestecam

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Zacusca