autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Chiftele de cartofi cruzi

Autor: maria (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 01 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 01 februarie 2011

Ingrediente
7-8 cartofi, 5 catei usturoi, 3 oua, 1 lingurita sare, piper, patrunjel, 2 linguri de faina alba, putina paprica, o jumate ce ceapa

Dificultate: Medie Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Se curata cartofii, usturoiul, ceapa se rade pe razatoare, se adauga intr-un vas, dupa care urmeaza ouale crude, sarea, piperul, faina si patrunjelul, toate se amesteca bine bine, pana este o pasta, apoi se pune la pajit in ulei.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de cartofi cruzi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
SUFLEU DE CONOPIDA

SUFLEU DE CONOPIDA

Se spala conopida, se pune la fiert apa cu zarzavatul si cand a fiert se adauga bucatelele de conopida

10 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofi gratinati la cuptor

Cartofi gratinati la cuptor

Se curata cartofii si se taie cubulete. Se pun la prajit cateva minute, cat sa se inmoaie, nu sa

23 voturi    16 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 07 februarie 2011

    Banuiesc ca si cartofii se rad.

Dificultate

Medie

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • 7-8 cartofi
  • 5 catei usturoi
  • 3 oua
  • 1 lingurita sare
  • piper
  • patrunjel
  • 2 linguri de faina alba
  • putina paprica
  • o jumate ce ceapa

Raporteaza reteta

Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Banuiesc ca si cartofii se rad.

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Ardei umpluti cu ciuperci si dovleac