autor:

autor

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Chiftele de cartofi cruzi

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
500 gr. cartofi, 2 oua, o felie franzela muiata si stoarsa (2 linguri fulgi de ovaz), sare, piper, ulei pentru prajit, putin usturoi si verdeturi tocate

Dificultate: Redusa Timp: 1h

10 voturi

Mod de preparare

Se rad cartofii pe razatoare si se amesteca cu ouale. Se adauga felia de franzela muiata, stoarsa si zdrobita cu furculita (in loc de franzela, se poate lega compozitia cu doua linguri de fulgi de ovaz), sare si piper. Se poate pune la chiftele putin usturoi pisat, precum si verdeturi tocate. Se toarna cite o lingura din compozitie intr-o craticioara adinca sau in tigaie, in ulei incins.
Se servesc simple sau cu alte preparate din carne
Se rad cartofii pe razatoare si se amesteca cu ouale. Se adauga felia de franzela muiata, stoarsa si zdrobita cu furculita (in loc de franzela, se poa
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de cartofi cruzi" nu uita sa-i faci un review
Retete
Alte retete din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofi cu legume la cuptor

Cartofi cu legume la cuptor

Se curata si se spala legumele. Cartofii se taie in 6. Cu ajutorul unui tocator se taie subtire

5 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Fasole verde cu sos de rosii

Fasole verde cu sos de rosii

Fsolea se pune la fiert in aburi , iar intre timp se pregateste sosul. Se taie ceapa julien si se

3 voturi    7 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 01 septembrie 2010

    Super !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

10 voturi

Ingrediente

  • 500 gr. cartofi
  • 2 oua
  • o felie franzela muiata si stoarsa (2 linguri fulgi de ovaz)
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
  • putin usturoi si verdeturi tocate

Raporteaza reteta

Frigarui in sos (Schaschlik)

Frigarui in sos (Schaschlik)

Carnea, spalata si curatata de pielite, se taie in bucati potrivite si se condimenteaza dupa gust

3 voturi    1 comentariu
1h
Fripturi
Platou cu legume la gratar

Platou cu legume la gratar

Taiem dovleceii si vinetele in rondele groase de 5 mm. Curatam ardeii grasi de seminte si ii taiem

2 voturi    4 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Fasole si linte cu caise si carnaciori afumati

Fasole si linte cu caise si carnaciori afumati

Taiem carnaciorii in bucati mici. Intr-o cratita punem ulei de porumb la incins si calim carnaciorii.

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Musaca cu carne de curcan si oua de prepelita

Musaca cu carne de curcan si oua de prepelita

Se curata si se spala zarzavatul, apoi radacina de patrunjel si morcovul se dau prin razatoarea fina, ardeiul se taie cubulete fine.Totul

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Pentru inceput, vom curata legumele si le vom taiat marunt, dupa care, intr-o oala, vom pune 2-3 linguri de ulei si vom scalda legumele:

0 voturi    0 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe