Pentru chiftele:
Amestecam toate ingredientele foarte bine, formam chiftelutele si le prajim in ulei.
Pentru piure:
Curatam cartofii, ii taiem cuburi si ii fierbem bine , adaugand in apa si un praf de sare. Cand sunt gata fierti, ii scurgem bine de apa, adaugam untul, smantana si laptele si ii pasam bine, apoi condimentam dupa gust.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii