1. Într-o tigaie mare, se incinge o lingura de ulei, la foc potrivit. Se adauga ceapa si usturoiul si se calesc 7 minute sau pâna devin aurii. Se scot Într-un castron mare. Se pun În castron pâinea faramitata si laptele; se lasa sa stea 1 minut ca sa se moaie painea.
2. Se adauga carnea de curcan, patrunjelul, oul, parmezanul, stafidele, salvia si sarea; se amesteca bine. Se formeaza 24 de chiftele de marimea unei nuci. Se dau chiftelele prin faina, scuturând faina În exces.
3. În aceeasi tigaie, se Încalzeste restul de 1 lingura de ulei, la foc potrivit. Se adauga chiftelele si se prajesc amestecând 3 minute, sau pâna se rumenesc. Se adauga rosiile si coaja de portocala si se pun la fiert. Când fierb, se face focul mic; se acopera si se fierb 12 minute sau pâna sunt facute chiftelele.
4. Între timp, Într-o cratita mare cu apa fiarta se fierb pastele. Se scurg si se amesteca Într-un castron mare cu chiftelele si sosul.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii