Dovlecelul,spalat,se rade pe razatoarea cu gauri mari;se presara cu 1/4 lingurita de sare si se lasa cca 30 minute.Daca e nevoie,dovlecelul se curata si i se scot semintele;eu,aici,am dovlecei mai mici;nu e nevoie.
Dupa cca 30 minute,se stoarce,bine(in miini),apoi se amesteca cu celelate ingredient.
Se potriveste de sare si piper.Din compozitia rezultata,se formeaza chiftelute.Chiftelutele se prajesc;apoi,se pun pe servet sbsorbant,sa se extraga surplusul de grasime.
Se servesc calde,cu diferite garniture,salate.
Mie,imi ies cca 25 de chiftelute dint-un kg de dovlecei.
Pt.chiftelutele astea,e mai bine ca dovlecelul sa nu fie f.tinar;e mai putin apos.
Reteta de turta dulce cu miere. Turta dulce cu miere reteta simpla si delicioasa. Turta dulce decoarata cu glazura regala....
Turta dulce cu miereReteta de faguri deliciosi. Cum se face acasa reteta de faguri deliciosi.
Faguri deliciosiDe Sarbatori, am pregatit cotlet de porc la cuptor, cu costite, cartofi si mirodenii.
Cotlet de porc, cu legume si mirodenii, la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii