autor:

Epure Mariana

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Chiftele de dovlecel la Doubletta

Autor: Epure Mariana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Epure Mariana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 septembrie 2009

Ingrediente
1 dovlecel, faina-2 linguri, pesmet 1 lingura, parmezan ras 2 linguri, marar verde, branza -100g, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Se rade barnza si dovlecelul,se scurge de zeama dovlecelul, se amesteca impreuna cu branza rasa si faina, se adauga mararul tocat, sare si piper.Se fac chiftelele si se dau prrin pesmet amestecat cu parmezan ras.Se incinge Doubletta si se pun la copt.Se intorc pe ambele parti.Se servesc cu putina smantana cu usturoi zdrobit si felii de rosie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de dovlecel la Doubletta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancarica de broccoli

Mancarica de broccoli

(Sugestie: in loc de carne tocata se pot folosi cubulete de sunca si salam) Se taie ceapa cubulete

11 voturi    3 comentarii
25 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancare de vinete in straturi la Philips Multicooker

Mancare de vinete in straturi la Philips Multicooker

Se pregăteşte o soluţie, un baiţ din zeama de lămâie, puţină apă, 3 căţei de usturoi

2 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • AdeLyna

    AdeLyna (Chef de cuisine) , 16 noiembrie 2014

    mmmm...cred k sunt gustoase. O reteta buna!

  • costy1969

    costy1969 (Chef de cuisine) , 11 februarie 2010

    bune,incercam sa le preparam in post.bineinteles fara carne,branza ,oua

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 03 noiembrie 2009

    Apetisante

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 18 octombrie 2009

      Sunt aspectoase aceste chiftelute.

    • Fara foto

      Raymonde , 16 octombrie 2009

      cei asta Dubleta??

    • zana b.

      zana b. (Chef de cuisine) , 22 septembrie 2009

      Imi face pofta reteta.Imi place dovlecelul pane.In concluzie imi place si acest fel gatit de tine.Arata super,dar nici gustul ,cred,nu e mai prejos!

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 22 septembrie 2009

      Arata foarte bine, trebue sa incerc...

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 22 septembrie 2009

      Bravo, Mariana!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 20 septembrie 2009

      O bunatate...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • 1 dovlecel
  • faina-2 linguri
  • pesmet 1 lingura
  • parmezan ras 2 linguri
  • marar verde
  • branza -100g
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Epure Mariana
Salata verde cu legume si piept de pui la gratar

Salata verde cu legume si piept de pui la gratar

Pieptul de pui taiat bucatele mici se da cu putin ulei de masline si un praf de sare si piper, se

12 voturi    2 comentarii
25 min
Salate reci
Salata de oua

Salata de oua

Se dau ouale pe razatoare, se amesteca cu ceapa verde tocata cu branza sfaramata si cu mararul tocat,

9 voturi    5 comentarii
15 min
Salate din oua
Budinca de mamaliga

Budinca de mamaliga

Se face o mamaliga mai moale si spre sfarsit se adauga o lingura de Delma si cateva linguri de lapte,

4 voturi    7 comentarii
35 min
Budinci

AdeLyna (Chef de cuisine)

mmmm...cred k sunt gustoase. O reteta buna!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Chiftele frantuzesti Chiftele frantuzesti

Pieptul de pui il spalam si il stergem cu un prosop de bucatarie. Il taiem cubulete, condimentam cu sare si piper. Intr-un bol,

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei

Conopida spalata se rupe in buchetele mici .Se pune sa fiarba intr-o craticioara apa cu sare, iar cand da in clocot, se adauga buchetelele

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Conopidă la tigaie