autor:

Epure Mariana

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Chiftele de dovlecel la Doubletta

Autor: Epure Mariana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Epure Mariana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 septembrie 2009

Ingrediente
1 dovlecel, faina-2 linguri, pesmet 1 lingura, parmezan ras 2 linguri, marar verde, branza -100g, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Se rade barnza si dovlecelul,se scurge de zeama dovlecelul, se amesteca impreuna cu branza rasa si faina, se adauga mararul tocat, sare si piper.Se fac chiftelele si se dau prrin pesmet amestecat cu parmezan ras.Se incinge Doubletta si se pun la copt.Se intorc pe ambele parti.Se servesc cu putina smantana cu usturoi zdrobit si felii de rosie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de dovlecel la Doubletta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mâncare de fasole verde și praz

Mâncare de fasole verde și praz

Atunci când nu aveți timp suficient pentru a pregăti masa de prânz sau cina, câteva

3 voturi    0 comentarii
15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
RULOURI DE DOVLECEI CU BACON

RULOURI DE DOVLECEI CU BACON

Se aleg dovlecei tineri sau trufanda cum se spune in popor.Se spala,se taie la capete,apoi pe jumatate. Se

24 voturi    11 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • AdeLyna

    AdeLyna (Chef de cuisine) , 16 noiembrie 2014

    mmmm...cred k sunt gustoase. O reteta buna!

  • costy1969

    costy1969 (Chef de cuisine) , 11 februarie 2010

    bune,incercam sa le preparam in post.bineinteles fara carne,branza ,oua

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 03 noiembrie 2009

    Apetisante

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 18 octombrie 2009

      Sunt aspectoase aceste chiftelute.

    • Fara foto

      Raymonde , 16 octombrie 2009

      cei asta Dubleta??

    • zana b.

      zana b. (Chef de cuisine) , 22 septembrie 2009

      Imi face pofta reteta.Imi place dovlecelul pane.In concluzie imi place si acest fel gatit de tine.Arata super,dar nici gustul ,cred,nu e mai prejos!

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 22 septembrie 2009

      Arata foarte bine, trebue sa incerc...

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 22 septembrie 2009

      Bravo, Mariana!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 20 septembrie 2009

      O bunatate...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • 1 dovlecel
  • faina-2 linguri
  • pesmet 1 lingura
  • parmezan ras 2 linguri
  • marar verde
  • branza -100g
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Epure Mariana
Salata verde cu legume si piept de pui la gratar

Salata verde cu legume si piept de pui la gratar

Pieptul de pui taiat bucatele mici se da cu putin ulei de masline si un praf de sare si piper, se

12 voturi    3 comentarii
25 min
Salate reci
Salata de oua

Salata de oua

Se dau ouale pe razatoare, se amesteca cu ceapa verde tocata cu branza sfaramata si cu mararul tocat,

9 voturi    5 comentarii
15 min
Salate din oua
Budinca de mamaliga

Budinca de mamaliga

Se face o mamaliga mai moale si spre sfarsit se adauga o lingura de Delma si cateva linguri de lapte,

4 voturi    7 comentarii
35 min
Budinci

AdeLyna (Chef de cuisine)

mmmm...cred k sunt gustoase. O reteta buna!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Crochete coapte de bostan Crochete coapte de bostan

Bostanul eu il curat de coaja, il tai in bucati potrivite si ii il fierb in supa pana se inmoaie. Ceapa o prajesc in ulei pana devine

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive
Pui chinezesc cu paste si castane Pui chinezesc cu paste si castane

Taiem pieptul de pui spalat bine in fasii lunguiete. Punem bucatile rezultate intr-un castron impreuna cu sosul de soia, coniacul,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Ratatouille.