Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
1 kg de praz, 2 linguri pline de faina, 2-3 linguri de branza rasa, o lingura de unt, 4 oua intregi, sare, untura, o ceasca de smantana, parmezan ras
Dificultate: Redusa | Timp: 45 min
Mod de preparare
Prazul se da prin masina de tocat. La 1 kg de praz - 2 linguri pline de faina, 2-3 linguri de branza rasa, o lingura de unt, 4 oua intregi, sare. Se amesteca totul impreuna. Se face o pasta ca smantana groasa. Se ia cu lingura din compozitie si se da drumul intr-o tigaie cu untura fierbinte. Aceste chiftele, se rumenesc, pe o parte si pe alta. Se aseaza intr-o forma care merge la foc. Se toarna deasupra o ceasca de smantana amestecata cu un praf de faina, se presara parmezan ras. Se da o jumatate ora la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de praz" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Se toaca varza. Se taie rondele ceapa si maslinele. Se curata cartofii, se spala si se taie felii.
4 voturi
3 comentarii
2h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Se pune o oala cu apa si sare la fiert, iar cand incepe sa fiarba se adauga dovleceii taiati cubulete,
15 voturi
10 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
constanta proca (Chef de cuisine) , 28 august 2010
Super !