Chiftele de pui cu fulgi de porumb

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Chiftele de pui cu fulgi de porumb

Ingrediente

  • 500 g carne tocata piept de pui
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 1/2 legatura marar
  • 2 oua
  • faina
  • 200 g fulgi de porumb
  • vegeta/piper/putin tumeric
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Carnea tocata se pune intr-un castron,punem 1 ou,condimentele,ceapa verde si mararul tocate marunt.

Se pun si 2 linguri de faina(era prea moale compozitia),se amesteca bine.

Cu mana umeda formam chiftelele,le tregem prin ou,faina si fulgii de porumb usor maruntiti.

Se pun la prajit in ulei incins.

Se scot pe un servet de hartie.

Se servesc atat calde cat si reci

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti
Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon
Orez cu lapte

Orez cu lapte

Reteta de orez cu lapte. Orez cu lapte reteta simpla si rapida. Retete de deserturi cu orez. Retete rapide.

Orez cu lapte
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise