Snitelele de soia se pun intr-o craticioara cu apa la fiert impreuna cu sarea si cateva mirodenii( delikat, piper foi de dafin etc)
Se prepara o crema prin care se dau aceste snitele fierte.
Se adauga faina in jur de 200-250gr, aoi in jur de 3 linguri de mustar, sare piper , marar proaspat tocat marunt (facultativ)si apa .
Se amesteca pana devine ca o crema nu foarte groasa potrivita .
Dupa ce au fiert snitelele se pun la scurs cam o jumatate de ora apoi se dau prin aceasta crema cu mustar si faina si se prajesc in ulei incins.
Se servesc dupa gust mie una imi plac foarte mult si le gatesc in special in post .
Se servesc cu piure de cartofi, legume mexicane si alte garnituri.sunt foarte gustoase alaturi de o salata se pot manca si cu mujdei de usturoi .
Va doresc Pofta buna si merita sa le incercati .
In incheiere mentionez ca nu am poza la ele sa le pun dar ma v-oi stradiu pe viitor sa adaug si poze.
Numai urari de bine pentru toata lumea , pace sufleteasca si iubire.Doamne ajuta.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii