CHIFTELE DE SOIA PANE,

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3OOgr de soia nu granule soia mare pentru chiftele
  • mustar
  • faina
  • apa sare
  • piper
  • marar (marar dupa gust)
  • ulei pentru prajit.

Mod de preparare

Snitelele de soia se pun intr-o craticioara cu apa la fiert impreuna cu sarea si cateva mirodenii( delikat, piper foi de dafin etc)

Se prepara o crema prin care se dau aceste snitele fierte.

Se adauga faina in jur de 200-250gr, aoi in jur de 3 linguri de mustar, sare piper , marar proaspat tocat marunt (facultativ)si apa .

Se amesteca pana devine ca o crema nu foarte groasa potrivita .

Dupa ce au fiert snitelele se pun la scurs cam o jumatate de ora apoi se dau prin aceasta crema cu mustar si faina si se prajesc in ulei incins.

Se servesc dupa gust mie una imi plac foarte mult si le gatesc in special in post .

Se servesc cu piure de cartofi, legume mexicane si alte garnituri.sunt foarte gustoase alaturi de o salata se pot manca si cu mujdei de usturoi .

Va doresc Pofta buna si merita sa le incercati .

In incheiere mentionez ca nu am poza la ele sa le pun dar ma v-oi stradiu pe viitor sa adaug si poze.

Numai urari de bine pentru toata lumea , pace sufleteasca si iubire.Doamne ajuta.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise