Ingrediente
3OOgr de soia nu granule soia mare pentru chiftele, mustar, faina, apa sare, piper, marar (marar dupa gust), ulei pentru prajit.
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
0 voturi
Mod de preparare
Se prepara o crema prin care se dau aceste snitele fierte.
Se adauga faina in jur de 200-250gr, aoi in jur de 3 linguri de mustar, sare piper , marar proaspat tocat marunt (facultativ)si apa .
Se amesteca pana devine ca o crema nu foarte groasa potrivita .
Dupa ce au fiert snitelele se pun la scurs cam o jumatate de ora apoi se dau prin aceasta crema cu mustar si faina si se prajesc in ulei incins.
Se servesc dupa gust mie una imi plac foarte mult si le gatesc in special in post .
Se servesc cu piure de cartofi, legume mexicane si alte garnituri.sunt foarte gustoase alaturi de o salata se pot manca si cu mujdei de usturoi .
Va doresc Pofta buna si merita sa le incercati .
In incheiere mentionez ca nu am poza la ele sa le pun dar ma v-oi stradiu pe viitor sa adaug si poze.
Numai urari de bine pentru toata lumea , pace sufleteasca si iubire.Doamne ajuta.