Snitelele de soia se pun intr-o craticioara cu apa la fiert impreuna cu sarea si cateva mirodenii( delikat, piper foi de dafin etc)
Se prepara o crema prin care se dau aceste snitele fierte.
Se adauga faina in jur de 200-250gr, aoi in jur de 3 linguri de mustar, sare piper , marar proaspat tocat marunt (facultativ)si apa .
Se amesteca pana devine ca o crema nu foarte groasa potrivita .
Dupa ce au fiert snitelele se pun la scurs cam o jumatate de ora apoi se dau prin aceasta crema cu mustar si faina si se prajesc in ulei incins.
Se servesc dupa gust mie una imi plac foarte mult si le gatesc in special in post .
Se servesc cu piure de cartofi, legume mexicane si alte garnituri.sunt foarte gustoase alaturi de o salata se pot manca si cu mujdei de usturoi .
Va doresc Pofta buna si merita sa le incercati .
In incheiere mentionez ca nu am poza la ele sa le pun dar ma v-oi stradiu pe viitor sa adaug si poze.
Numai urari de bine pentru toata lumea , pace sufleteasca si iubire.Doamne ajuta.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii