autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Chiftele de vinete cu sos

Autor: cesy (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 12 august 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cesy (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 12 august 2010

Ingrediente
3 vinete, 100 gr branza telemea, 1 felie paine, sare, ulei, , Pentru sos:, 400 gr rosii, usturoi, sare, ulei, zahar

Dificultate: Redusa Timp: 1h 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Vinetele coapte si tocate (scurse in prealabil), le adaugi painea, branza, sare dupa gust, oul, dupa care se prajesc in ulei incins. Deasupra se pun sosul facut din rosii decojite, usturoi si zaharul calite putin in ulei.

Sa aveti pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de vinete cu sos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancare cu mazare

Mancare cu mazare

Dupa ce se curata si se spala toate ingrdientele,se pun la fiert cu putina apa si uleiul de palmier.Ceapa

5 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciuperci marinate

Ciuperci marinate

Se aleg ciuperci mai mici sau cele mai mari se taie si se curata si se spala foarte bine. Se pun

5 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • costy1969

    costy1969 (Chef de cuisine) , 13 august 2010

    eu zic ca la trei vinete e cam putina paine si insuficient un ou,sa se lege preparatul cum trebuie.consider ca mai trebuia paine sau pesmet pentru a nu da chix.si rosiile trebuie date prin sita sau prin razatoarea mare, doar nu le punem intregi.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 3 vinete
  • 100 gr branza telemea
  • 1 felie paine
  • sare
  • ulei
  • Pentru sos:
  • 400 gr rosii
  • usturoi
  • sare
  • ulei
  • zahar

Raporteaza reteta

costy1969

costy1969 (Chef de cuisine)

eu zic ca la trei vinete e cam putina paine si insuficient un ou,sa se lege preparatul cum trebuie.consider ca mai trebuia paine sau pesmet pentru a nu da chix.si rosiile trebuie date prin sita sau prin razatoarea mare, doar nu le punem intregi.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Conopida la cuptor