autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Chiftele de vinete cu sos

Autor: cesy (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 12 august 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cesy (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 12 august 2010

Ingrediente
3 vinete, 100 gr branza telemea, 1 felie paine, sare, ulei, , Pentru sos:, 400 gr rosii, usturoi, sare, ulei, zahar

Dificultate: Redusa Timp: 1h 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Vinetele coapte si tocate (scurse in prealabil), le adaugi painea, branza, sare dupa gust, oul, dupa care se prajesc in ulei incins. Deasupra se pun sosul facut din rosii decojite, usturoi si zaharul calite putin in ulei.

Sa aveti pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de vinete cu sos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pilaf colorat.

Pilaf colorat.

Se alege orezul si se lasa la inmuiat cu apa calduta.Intre timp se toaca marunt zarzavatul. Se

6 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Omleta cu branza si sunca

Omleta cu branza si sunca

Se taie sunca fasii, ceapa, rosia si ardeii marunt iar branza se faramiteaza. Se pune uleiul la

7 voturi    10 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • costy1969

    costy1969 (Chef de cuisine) , 13 august 2010

    eu zic ca la trei vinete e cam putina paine si insuficient un ou,sa se lege preparatul cum trebuie.consider ca mai trebuia paine sau pesmet pentru a nu da chix.si rosiile trebuie date prin sita sau prin razatoarea mare, doar nu le punem intregi.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 3 vinete
  • 100 gr branza telemea
  • 1 felie paine
  • sare
  • ulei
  • Pentru sos:
  • 400 gr rosii
  • usturoi
  • sare
  • ulei
  • zahar

Raporteaza reteta

costy1969

costy1969 (Chef de cuisine)

eu zic ca la trei vinete e cam putina paine si insuficient un ou,sa se lege preparatul cum trebuie.consider ca mai trebuia paine sau pesmet pentru a nu da chix.si rosiile trebuie date prin sita sau prin razatoarea mare, doar nu le punem intregi.

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Cartofi la cuptor, cu busuioc si gogosari in sos de rosii