autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Chiftele de vinete cu sos

Autor: cesy (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 12 august 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cesy (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 12 august 2010

Ingrediente
3 vinete, 100 gr branza telemea, 1 felie paine, sare, ulei, , Pentru sos:, 400 gr rosii, usturoi, sare, ulei, zahar

Dificultate: Redusa Timp: 1h 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Vinetele coapte si tocate (scurse in prealabil), le adaugi painea, branza, sare dupa gust, oul, dupa care se prajesc in ulei incins. Deasupra se pun sosul facut din rosii decojite, usturoi si zaharul calite putin in ulei.

Sa aveti pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de vinete cu sos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Friptura si carnati de porc cu legume la cuptor

Friptura si carnati de porc cu legume la cuptor

Se spala bine carnea de porc, apoi se asaza in tava cu ulei. Adaugam cartofii, carnatii, condimentele,

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancarica de Cartofi Cu Ciuperci

Mancarica de Cartofi Cu Ciuperci

Se curata cartofii, ceapa si morcovul, si se taie marunt. Se pun ceapa, morcovul si ciupercile la

3 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • costy1969

    costy1969 (Chef de cuisine) , 13 august 2010

    eu zic ca la trei vinete e cam putina paine si insuficient un ou,sa se lege preparatul cum trebuie.consider ca mai trebuia paine sau pesmet pentru a nu da chix.si rosiile trebuie date prin sita sau prin razatoarea mare, doar nu le punem intregi.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 3 vinete
  • 100 gr branza telemea
  • 1 felie paine
  • sare
  • ulei
  • Pentru sos:
  • 400 gr rosii
  • usturoi
  • sare
  • ulei
  • zahar

Raporteaza reteta

costy1969

costy1969 (Chef de cuisine)

eu zic ca la trei vinete e cam putina paine si insuficient un ou,sa se lege preparatul cum trebuie.consider ca mai trebuia paine sau pesmet pentru a nu da chix.si rosiile trebuie date prin sita sau prin razatoarea mare, doar nu le punem intregi.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Varza a la Cluj (cu varza dulce) Varza a la Cluj (cu varza dulce)

Acest preparat il gasiti foarte des in zona Ardealului, gatit fie cu varza dulce, fie cu varza murata (cel mai des). Eu prefer sa o

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Ardei umpluti cu carne de porc Ardei umpluti cu carne de porc

Orezul se curata daca e cazul si se spala in mai multe ape, se scurge si se adauga la tigaie cu 50 ml de ulei unde se caleste putin

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Mâncare de năut cu pui și stafide