autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Chiftele de vinete cu sos

Autor: cesy (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 12 august 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cesy (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 12 august 2010

Ingrediente
3 vinete, 100 gr branza telemea, 1 felie paine, sare, ulei, , Pentru sos:, 400 gr rosii, usturoi, sare, ulei, zahar

Dificultate: Redusa Timp: 1h 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Vinetele coapte si tocate (scurse in prealabil), le adaugi painea, branza, sare dupa gust, oul, dupa care se prajesc in ulei incins. Deasupra se pun sosul facut din rosii decojite, usturoi si zaharul calite putin in ulei.

Sa aveti pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de vinete cu sos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Porc cu ceapa carmelizata

Porc cu ceapa carmelizata

1. Se taie fiecare ceapa in 6 bucati.Se pipereaza si se sareaza carnea dupa gust. 2. Se unge o tigaie

3 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spanac

Spanac

Spanacul se decongeleaza (eu am avut pus la congelator, dar se poate cumpara si de la supermaketuri). Ceapa

6 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T830E

- 15 %
289.99 lei
246.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • costy1969

    costy1969 (Chef de cuisine) , 13 august 2010

    eu zic ca la trei vinete e cam putina paine si insuficient un ou,sa se lege preparatul cum trebuie.consider ca mai trebuia paine sau pesmet pentru a nu da chix.si rosiile trebuie date prin sita sau prin razatoarea mare, doar nu le punem intregi.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 3 vinete
  • 100 gr branza telemea
  • 1 felie paine
  • sare
  • ulei
  • Pentru sos:
  • 400 gr rosii
  • usturoi
  • sare
  • ulei
  • zahar

Raporteaza reteta

costy1969

costy1969 (Chef de cuisine)

eu zic ca la trei vinete e cam putina paine si insuficient un ou,sa se lege preparatul cum trebuie.consider ca mai trebuia paine sau pesmet pentru a nu da chix.si rosiile trebuie date prin sita sau prin razatoarea mare, doar nu le punem intregi.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciorbă de miel reţetă ardelenească Ciorbă de miel reţetă ardelenească

Intr-o oala de 3 litri, am pus apa rece si carnea. Am pus-o la fiert cu putina sare si am spumit-o de mai multe ori. Am oprit focul

3 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Dovlecei umpluti cu ciuperci si orez Dovlecei umpluti cu ciuperci si orez

Dovleceii se spala bine, se sterg si apoi se taie pe lung in cate 2 jumatati, indepartand capetele. Fiecare jumatate se scobeste cu

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Brocoli cu 3 feluri de branza