autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Chiftele de vinete cu sos

Autor: cesy (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 12 august 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cesy (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 12 august 2010

Ingrediente
3 vinete, 100 gr branza telemea, 1 felie paine, sare, ulei, , Pentru sos:, 400 gr rosii, usturoi, sare, ulei, zahar

Dificultate: Redusa Timp: 1h 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Vinetele coapte si tocate (scurse in prealabil), le adaugi painea, branza, sare dupa gust, oul, dupa care se prajesc in ulei incins. Deasupra se pun sosul facut din rosii decojite, usturoi si zaharul calite putin in ulei.

Sa aveti pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de vinete cu sos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Garnitura de cartofi cu legume

Garnitura de cartofi cu legume

Se fierb cartofii taiati cubulete, in apa cu o lingura de vegeta, sare si patrunjel intreg. Se strecoara

1 vot    2 comentarii
35 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancare de bame

Mancare de bame

Saram,piperam pulpele si le punem putin la prajit , adaugam ceapa,bamele congelate ,sosul de rosii

48 voturi    6 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
269.99 lei
202.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • costy1969

    costy1969 (Chef de cuisine) , 13 august 2010

    eu zic ca la trei vinete e cam putina paine si insuficient un ou,sa se lege preparatul cum trebuie.consider ca mai trebuia paine sau pesmet pentru a nu da chix.si rosiile trebuie date prin sita sau prin razatoarea mare, doar nu le punem intregi.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 3 vinete
  • 100 gr branza telemea
  • 1 felie paine
  • sare
  • ulei
  • Pentru sos:
  • 400 gr rosii
  • usturoi
  • sare
  • ulei
  • zahar

Raporteaza reteta

costy1969

costy1969 (Chef de cuisine)

eu zic ca la trei vinete e cam putina paine si insuficient un ou,sa se lege preparatul cum trebuie.consider ca mai trebuia paine sau pesmet pentru a nu da chix.si rosiile trebuie date prin sita sau prin razatoarea mare, doar nu le punem intregi.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pui chinezesc cu paste si castane Pui chinezesc cu paste si castane

Taiem pieptul de pui spalat bine in fasii lunguiete. Punem bucatile rezultate intr-un castron impreuna cu sosul de soia, coniacul,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Tarta cu legumele toamnei Tarta cu legumele toamnei

Pregatim o tava cu dimensiunea de 30/40 cm. sau doua mai mici de 15/20 cm. Pentru inceput pregatim aluatul: 1.Punem intr-un castron

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cartofi noi cu cascaval