Chiftele de vita

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Chiftele de vita

Ingrediente

  • 1 kg de carne de vita tocata
  • 6-8 catei de usturoi
  • boia, piepr, sare-dupa gust
  • 1 cartof mare
  • o legatura de patrunjel
  • 4 felii de paine

Mod de preparare

Painea se pune la inmuiat intr-un vas cu apa.

Cartoful si usturoiul se rad pe razatoarea mica.

Frunzele de patrunjel se toc marunt.

Peste carne se pun condimentele (sare,piper boia, usturoi), cartoful, patrunjelul si painea inmuiata si stoarsa bine de apa. Se amesteca totul si se obtine o compozitie omogena.

Formam chiftele cu mainile si le punem intr-o tigaie cu ulei incins.

Le prajim bine pe ambele parti si se scot pe o farfurie/castron, pe care am pus hartie absorbanta.

Se servesc alaturi de pireu, pilaf, sosuri, cum doriti! :)

Pofta buna!

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Orez cu carne de porc

Orez cu carne de porc

Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.

Orez cu carne de porc
Omleta cu unt si ceapa verde

Omleta cu unt si ceapa verde

Omleta cu unt si ceapa verde
Jeleu de zmeura

Jeleu de zmeura

Reteta de jeleu de zmeura. Cum faci jeleu de zmeura reteta fara conservanti.

Jeleu de zmeura