Painea se pune la inmuiat intr-un vas cu apa.
Cartoful si usturoiul se rad pe razatoarea mica.
Frunzele de patrunjel se toc marunt.
Peste carne se pun condimentele (sare,piper boia, usturoi), cartoful, patrunjelul si painea inmuiata si stoarsa bine de apa. Se amesteca totul si se obtine o compozitie omogena.
Formam chiftele cu mainile si le punem intr-o tigaie cu ulei incins.
Le prajim bine pe ambele parti si se scot pe o farfurie/castron, pe care am pus hartie absorbanta.
Se servesc alaturi de pireu, pilaf, sosuri, cum doriti! :)
Pofta buna!
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii