autor:

Anca E. Voicu

» » Mancaruri cu carne

Chiftele din carne de porc

Autor: Anca E. Voicu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 mai 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anca E. Voicu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 mai 2015

Ingrediente
aprox 1 kg carne de porc tocata, 2 oua, 1 capatana de usturoi, 1 legatura de verdeata, 1 morcov ras, 1 cartof ras, Sare, piper, cimbru &ndash dupa gust, Faina., Se servesc: cu salata de legume

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

6 voturi

Mod de preparare

Ideale pentru o masa de duminica, alaturi de cei dragi, chiftelele sunt usor de facut si pot fi luate la pachet la serviciu a doua zi.



Mod de preparare:



Intr-un vas mare, se amesteca bine carnea tocata cu ouale, usturoiul, condimentele, cartoful ras, morcovul ras si verdeata.



Se formeaza in mainile umede mici sfere, care apoi se tavalesc prin faina si se prajesc in uleiul bine incins pana devin maronii.



Se servesc cu salata de legume si cu multa voie buna!





Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele din carne de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Chiftele din carne de porc

Chiftele din carne de porc

Ideale pentru o masa de duminica simpla si nepretentioasa, chiftelele sunt usor de facut si pot fi

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pulpe de pui cu ananas si ciuperci

Pulpe de pui cu ananas si ciuperci

1. Pulpele se spala bine cu apa rece, se curata se dezoseaza, se cresteaza si se pun in tigaia grill

3 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Mariana , 06 noiembrie 2017

    Foarte bune, iti lasa gura apa, cand le vezi,gustoase si se papa repede, bravooooo.

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

6 voturi

Ingrediente

  • aprox 1 kg carne de porc tocata
  • 2 oua
  • 1 capatana de usturoi
  • 1 legatura de verdeata
  • 1 morcov ras
  • 1 cartof ras
  • Sare
  • piper
  • cimbru &ndash dupa gust
  • Faina.
  • Se servesc: cu salata de legume

Raporteaza reteta

Retete
de Anca E. Voicu
Prajitura cu dulceata si glazura de albus cu nuca

Prajitura cu dulceata si glazura de albus cu nuca

Blatul: Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga margarina, praful de copt stins in zeama

8 voturi    4 comentarii
35 min
Prajituri
Prajitura cu foi de miere si crema de smantana

Prajitura cu foi de miere si crema de smantana

Foile cu miere: Se freaca zaharul cu ouale, se adauga mierea, uleiul, bicarbonatul stins in zeama

3 voturi    2 comentarii
59 min
Prajituri
Ecleruri in forma de inimioara

Ecleruri in forma de inimioara

Eclerurile: Se pun la fiert apa cu uleiul si cu un praf de sare. Cand fierbe apa, dam de pe foc

2 voturi    1 comentariu
2h 30 min
Dulciuri diverse
Fara foto

Mariana

Foarte bune, iti lasa gura apa, cand le vezi,gustoase si se papa repede, bravooooo.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cartofi cu rulouri surpriza si ciocanele delicioase,la cuptor Cartofi cu rulouri surpriza si ciocanele delicioase,la cuptor

Ciocanelele se spala si se aseaza spre marginea tavii,nuschiuletul se subtiaza pe lung cu lama unui cutit,se sareaza si se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Humus reţetă Humus reţetă

Humus: 250g naut crud lasat cateva ore in cam de 3 ori apa in volum sa se umfle (si se umfla bine), fiert la foc mare in apa multa (completati

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Ciorbă de perişoare