autor:

Anca E. Voicu

» » Mancaruri cu carne

Chiftele din carne de porc

Autor: Anca E. Voicu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 mai 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anca E. Voicu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 mai 2015

Ingrediente
aprox 1 kg carne de porc tocata, 2 oua, 1 capatana de usturoi, 1 legatura de verdeata, 1 morcov ras, 1 cartof ras, Sare, piper, cimbru &ndash dupa gust, Faina., Se servesc: cu salata de legume

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

7 voturi

Mod de preparare

Ideale pentru o masa de duminica, alaturi de cei dragi, chiftelele sunt usor de facut si pot fi luate la pachet la serviciu a doua zi.



Mod de preparare:



Intr-un vas mare, se amesteca bine carnea tocata cu ouale, usturoiul, condimentele, cartoful ras, morcovul ras si verdeata.



Se formeaza in mainile umede mici sfere, care apoi se tavalesc prin faina si se prajesc in uleiul bine incins pana devin maronii.



Se servesc cu salata de legume si cu multa voie buna!





Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele din carne de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Chiftele din carne de porc

Chiftele din carne de porc

Ideale pentru o masa de duminica simpla si nepretentioasa, chiftelele sunt usor de facut si pot fi

3 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Curcan umplut, la cuptor cu lemne

Curcan umplut, la cuptor cu lemne

Preparare: Intr-un vas mare (in care sa incapa curcanul) am pregatit marinata din toate ingredientele

10 voturi    3 comentarii
4h 15 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Mariana , 06 noiembrie 2017

    Foarte bune, iti lasa gura apa, cand le vezi,gustoase si se papa repede, bravooooo.

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

7 voturi

Ingrediente

  • aprox 1 kg carne de porc tocata
  • 2 oua
  • 1 capatana de usturoi
  • 1 legatura de verdeata
  • 1 morcov ras
  • 1 cartof ras
  • Sare
  • piper
  • cimbru &ndash dupa gust
  • Faina.
  • Se servesc: cu salata de legume

Raporteaza reteta

Retete
de Anca E. Voicu
Prajitura cu dulceata si glazura de albus cu nuca

Prajitura cu dulceata si glazura de albus cu nuca

Blatul: Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga margarina, praful de copt stins in zeama

11 voturi    6 comentarii
35 min
Prajituri
Prajitura cu foi de miere si crema de smantana

Prajitura cu foi de miere si crema de smantana

Foile cu miere: Se freaca zaharul cu ouale, se adauga mierea, uleiul, bicarbonatul stins in zeama

4 voturi    4 comentarii
59 min
Prajituri
Ecleruri in forma de inimioara

Ecleruri in forma de inimioara

Eclerurile: Se pun la fiert apa cu uleiul si cu un praf de sare. Cand fierbe apa, dam de pe foc

3 voturi    3 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Fara foto

Mariana

Foarte bune, iti lasa gura apa, cand le vezi,gustoase si se papa repede, bravooooo.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Ficat de pui la cuptor