Intr-un vas mare, se amesteca bine carnea tocata cu ouale.
Ideale pentru o masa de duminica simpla si nepretentioasa, chiftelele sunt usor de facut si pot fi luate si la pachet in drumetii.
Intr-un vas mare, se amesteca bine carnea tocata cu ouale, usturoiul, condimentele, 2 cartofi rasi, morcovul ras si verdeata.
Se formeaza in mainile umede sfere, care apoi se tavalesc prin faina si se prajesc in uleiul bine incins, pana devin maronii.
Se servesc cu cartofi prajiti sau orice garnitura va place.
Pofta Buna!
Daca va place reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2017/01/chiftele-din-carne-de-porc.html
Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.
Supa de ceapaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii