autor:

Anca E. Voicu

» » , Aperitive cu carne, Mancaruri cu carne

Chiftele din carne de porc

Autor: Anca E. Voicu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 23 ianuarie 2017

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anca E. Voicu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 23 ianuarie 2017

Ingrediente
aprox 500 g carne de porc tocata, 2 oua, cativa catei de usturoi, 1 morcov, 2 cartofi, faina, cateva fire de marar si patrunjel, condimente:, sare, piper, cimbru dupa gust

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Ideale pentru o masa de duminica simpla si nepretentioasa, chiftelele sunt usor de facut si pot fi luate si la pachet in drumetii.



Intr-un vas mare, se amesteca bine carnea tocata cu ouale, usturoiul, condimentele, 2 cartofi rasi, morcovul ras si verdeata.



Se formeaza in mainile umede sfere, care apoi se tavalesc prin faina si se prajesc in uleiul bine incins, pana devin maronii.



Se servesc cu cartofi prajiti sau orice garnitura va place.



Pofta Buna!



Daca va place reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2017/01/chiftele-din-carne-de-porc.html
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele din carne de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Chiftele din carne de porc

Chiftele din carne de porc

Ideale pentru o masa de duminica, alaturi de cei dragi, chiftelele sunt usor de facut si pot fi luate

7 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Piept de pui cu mango

Piept de pui cu mango

Se taie pieptul de pui ca pentru snitel si se bate. Se condimenteaza cu sare si piper. Se prajeste

9 voturi    9 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Mia , 07 februarie 2018

    Foarte bune si gustoase.

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

3 voturi

Ingrediente

  • aprox 500 g carne de porc tocata
  • 2 oua
  • cativa catei de usturoi
  • 1 morcov
  • 2 cartofi
  • faina
  • cateva fire de marar si patrunjel
  • condimente:
  • sare
  • piper
  • cimbru dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de Anca E. Voicu
Prajitura cu dulceata si glazura de albus cu nuca

Prajitura cu dulceata si glazura de albus cu nuca

Blatul: Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga margarina, praful de copt stins in zeama

11 voturi    6 comentarii
35 min
Prajituri
Prajitura cu foi de miere si crema de smantana

Prajitura cu foi de miere si crema de smantana

Foile cu miere: Se freaca zaharul cu ouale, se adauga mierea, uleiul, bicarbonatul stins in zeama

4 voturi    4 comentarii
59 min
Prajituri
Ecleruri in forma de inimioara

Ecleruri in forma de inimioara

Eclerurile: Se pun la fiert apa cu uleiul si cu un praf de sare. Cand fierbe apa, dam de pe foc

3 voturi    3 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Fara foto

Mia

Foarte bune si gustoase.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Pui exotic cu ulei de cocos Pui exotic cu ulei de cocos

Se amesteca boiaua dulce afumata cu sarea, turmericul, piperul mozaic proaspat macinat impreuna cu uleiul de cocos. Cu pasta obtinuta

0 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Fripturi
Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Musaca din cartofi si carne de curcan