autor:

Anca E. Voicu

» » , Aperitive cu carne, Mancaruri cu carne

Chiftele din carne de porc

Autor: Anca E. Voicu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 23 ianuarie 2017

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anca E. Voicu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 23 ianuarie 2017

Ingrediente
aprox 500 g carne de porc tocata, 2 oua, cativa catei de usturoi, 1 morcov, 2 cartofi, faina, cateva fire de marar si patrunjel, condimente:, sare, piper, cimbru dupa gust

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Ideale pentru o masa de duminica simpla si nepretentioasa, chiftelele sunt usor de facut si pot fi luate si la pachet in drumetii.



Intr-un vas mare, se amesteca bine carnea tocata cu ouale, usturoiul, condimentele, 2 cartofi rasi, morcovul ras si verdeata.



Se formeaza in mainile umede sfere, care apoi se tavalesc prin faina si se prajesc in uleiul bine incins, pana devin maronii.



Se servesc cu cartofi prajiti sau orice garnitura va place.



Pofta Buna!



Daca va place reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2017/01/chiftele-din-carne-de-porc.html
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele din carne de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Chiftele din carne de porc

Chiftele din carne de porc

Ideale pentru o masa de duminica, alaturi de cei dragi, chiftelele sunt usor de facut si pot fi luate

6 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Ficatei de pasare cu piure de cartofi

Ficatei de pasare cu piure de cartofi

Am pus la fiert cartofii cu putina sare. Dupa ce au fost gata, i-am dat la mixer si i-am amestecat

2 voturi    2 comentarii
35 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 25 %
249.99 lei
187.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Mia , 07 februarie 2018

    Foarte bune si gustoase.

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • aprox 500 g carne de porc tocata
  • 2 oua
  • cativa catei de usturoi
  • 1 morcov
  • 2 cartofi
  • faina
  • cateva fire de marar si patrunjel
  • condimente:
  • sare
  • piper
  • cimbru dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de Anca E. Voicu
Prajitura cu dulceata si glazura de albus cu nuca

Prajitura cu dulceata si glazura de albus cu nuca

Blatul: Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga margarina, praful de copt stins in zeama

8 voturi    4 comentarii
35 min
Prajituri
Prajitura cu foi de miere si crema de smantana

Prajitura cu foi de miere si crema de smantana

Foile cu miere: Se freaca zaharul cu ouale, se adauga mierea, uleiul, bicarbonatul stins in zeama

3 voturi    2 comentarii
59 min
Prajituri
Ecleruri in forma de inimioara

Ecleruri in forma de inimioara

Eclerurile: Se pun la fiert apa cu uleiul si cu un praf de sare. Cand fierbe apa, dam de pe foc

2 voturi    1 comentariu
2h 30 min
Dulciuri diverse
Fara foto

Mia

Foarte bune si gustoase.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Humus reţetă Humus reţetă

Humus: 250g naut crud lasat cateva ore in cam de 3 ori apa in volum sa se umfle (si se umfla bine), fiert la foc mare in apa multa (completati

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval

Compozitia de carne: Intr-un bol amestecam carnea tocata cu oul si pesmetul. Punem sare, piper si boia dulce, dupa gust. Patrunjelul

0 voturi    0 comentarii
1h 35 min
Aperitive cu carne
Mancare de pui cu fasole verde