autor:

Anca E. Voicu

» » , Aperitive cu carne, Mancaruri cu carne

Chiftele din carne de porc

Autor: Anca E. Voicu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 23 ianuarie 2017

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anca E. Voicu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 23 ianuarie 2017

Ingrediente
aprox 500 g carne de porc tocata, 2 oua, cativa catei de usturoi, 1 morcov, 2 cartofi, faina, cateva fire de marar si patrunjel, condimente:, sare, piper, cimbru dupa gust

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Ideale pentru o masa de duminica simpla si nepretentioasa, chiftelele sunt usor de facut si pot fi luate si la pachet in drumetii.



Intr-un vas mare, se amesteca bine carnea tocata cu ouale, usturoiul, condimentele, 2 cartofi rasi, morcovul ras si verdeata.



Se formeaza in mainile umede sfere, care apoi se tavalesc prin faina si se prajesc in uleiul bine incins, pana devin maronii.



Se servesc cu cartofi prajiti sau orice garnitura va place.



Pofta Buna!



Daca va place reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2017/01/chiftele-din-carne-de-porc.html
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele din carne de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Chiftele din carne de porc

Chiftele din carne de porc

Ideale pentru o masa de duminica, alaturi de cei dragi, chiftelele sunt usor de facut si pot fi luate

6 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Limba de vita cu mazare

Limba de vita cu mazare

Fierbem limba intreaga in apa cu sare dupa gust cca. 2 ore la foc mediu. Soatem limba din oala si

15 voturi    7 comentarii
2h 45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Mia , 07 februarie 2018

    Foarte bune si gustoase.

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • aprox 500 g carne de porc tocata
  • 2 oua
  • cativa catei de usturoi
  • 1 morcov
  • 2 cartofi
  • faina
  • cateva fire de marar si patrunjel
  • condimente:
  • sare
  • piper
  • cimbru dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de Anca E. Voicu
Prajitura cu dulceata si glazura de albus cu nuca

Prajitura cu dulceata si glazura de albus cu nuca

Blatul: Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga margarina, praful de copt stins in zeama

8 voturi    6 comentarii
35 min
Prajituri
Prajitura cu foi de miere si crema de smantana

Prajitura cu foi de miere si crema de smantana

Foile cu miere: Se freaca zaharul cu ouale, se adauga mierea, uleiul, bicarbonatul stins in zeama

3 voturi    4 comentarii
59 min
Prajituri
Ecleruri in forma de inimioara

Ecleruri in forma de inimioara

Eclerurile: Se pun la fiert apa cu uleiul si cu un praf de sare. Cand fierbe apa, dam de pe foc

2 voturi    3 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Fara foto

Mia

Foarte bune si gustoase.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Tocanita de curcan cu galuste