autor:

Mihaela_Motroceanu

» » Aperitive

Chiftele cu carne de porc la cuptor

Autor: Mihaela_Motroceanu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 16 februarie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mihaela_Motroceanu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 16 februarie 2015

Ingrediente
500gr.carne tocata,, , o ceapa rosie medie,, , 2 cartofi medii razuiti cruzi,, , 5-6 catei usturoi pisati,, , sare,, , piper,, , 1 lingurita busuioc uscat,, , 1 lingura patrunjel tocat marunt,, , 1 ou,, , 1 lingura pesmet,, , 1 lingurita boia dulce

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se pregatesc ingredientele. Se adauga intr-un bol carnea tocata, cartofii razuiti cruzi pe parte mica a razatoarei si storsi bine se adauga in bolul cu carnea, impreuna cu ceapa tocata marunt si restul ingredientelor: sarea, piperul dupa gust, patrunjelul, busuiocul, oul, pesmetul, boia dulce si usturoiul pisat si se amesteca bine pana se incorporeaza bine ingredientele.



Daca vi se pare carnea prea uscata adaugati 2 linguri ulei si o lingura apa si amestecati bine. In cazul in care carnea tocata are si grasime, atunci nu adaugati apa si uleiul. Se formeaza chiftelele cat de cat rotunde si usor aplatizate si se asaza in tava cu hartie de copt. Mainile sa va fie putin unse cu ulei in timp ce le pregatiti, sa le dati forma necesara.



Se lasa la copt pana se rumenesc frumos, la foc potrivit. Eu le-am lasat maximum 20 de minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele cu carne de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Chec aperitiv

Chec aperitiv

Sunca, salamul, ardeii si maslinele le-am taiat bucatele. Se mixeaza bine ouale pana devin o compozitie

88 voturi    33 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Coronita cu Carne si Spanac

Coronita cu Carne si Spanac

Si fiindca spanacul in aceasta perioada este la moda, mi-am zis sa fiu si eu in Trend :) 1. Incepem

10 voturi    4 comentarii
1h
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Ana Maria , 14 iunie 2017

    Sunt foarte bune!

  • Mihaela_Motroceanu

    Mihaela_Motroceanu (Chef de cuisine) , 19 februarie 2015

    DA SUNT F DELICIOASE

  • gicuta

    gicuta (Chef de cuisine) , 16 februarie 2015

    Foarte bune! si cu mai putine calorii

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 500gr.carne tocata,
  • o ceapa rosie medie,
  • 2 cartofi medii razuiti cruzi,
  • 5-6 catei usturoi pisati,
  • sare,
  • piper,
  • 1 lingurita busuioc uscat,
  • 1 lingura patrunjel tocat marunt,
  • 1 ou,
  • 1 lingura pesmet,
  • 1 lingurita boia dulce

Raporteaza reteta

Retete
de Mihaela_Motroceanu
Cornulete fragede

Cornulete fragede

Se pune intr-un bol mare faina, iar in mijloc se pune cubul de drojdie cu zaharul si se adauga putin

3 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Dulciuri diverse
Salam de biscuiti

Salam de biscuiti

Intr-un bol se rup biscuitii in bucati mai mici,intr-o cratita se pune la incalzit laptele, se adauga

2 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Prajitura malai

Prajitura malai

Se pregatesc ingredientele, ouale sa fie la temperatura camerei. Intr-un bol adaugam faina de malai

1 vot    0 comentarii
25 min
Dulciuri diverse

Ana Maria

Sunt foarte bune!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Piftie cu mujdei