Se pregatesc ingredientele. Se adauga intr-un bol carnea tocata, cartofii razuiti cruzi pe parte mica a razatoarei si storsi bine se adauga in bolul cu carnea, impreuna cu ceapa tocata marunt si restul ingredientelor: sarea, piperul dupa gust, patrunjelul, busuiocul, oul, pesmetul, boia dulce si usturoiul pisat si se amesteca bine pana se incorporeaza bine ingredientele.
Daca vi se pare carnea prea uscata adaugati 2 linguri ulei si o lingura apa si amestecati bine. In cazul in care carnea tocata are si grasime, atunci nu adaugati apa si uleiul. Se formeaza chiftelele cat de cat rotunde si usor aplatizate si se asaza in tava cu hartie de copt. Mainile sa va fie putin unse cu ulei in timp ce le pregatiti, sa le dati forma necesara.
Se lasa la copt pana se rumenesc frumos, la foc potrivit. Eu le-am lasat maximum 20 de minute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii