Se pregatesc ingredientele. Se adauga intr-un bol carnea tocata, cartofii razuiti cruzi pe parte mica a razatoarei si storsi bine se adauga in bolul cu carnea, impreuna cu ceapa tocata marunt si restul ingredientelor: sarea, piperul dupa gust, patrunjelul, busuiocul, oul, pesmetul, boia dulce si usturoiul pisat si se amesteca bine pana se incorporeaza bine ingredientele.
Daca vi se pare carnea prea uscata adaugati 2 linguri ulei si o lingura apa si amestecati bine. In cazul in care carnea tocata are si grasime, atunci nu adaugati apa si uleiul. Se formeaza chiftelele cat de cat rotunde si usor aplatizate si se asaza in tava cu hartie de copt. Mainile sa va fie putin unse cu ulei in timp ce le pregatiti, sa le dati forma necesara.
Se lasa la copt pana se rumenesc frumos, la foc potrivit. Eu le-am lasat maximum 20 de minute.
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii