Chiftele sarate:
2 dovlecei mari
Marar ½ -1 legatura
Telemea de vaca
Telemea de oaie
O priza de sare
1 ou
Faina
Se faramiteaza branza de vaca si cea de oaie se da prin razatoarea cu gauri mici. Se curata dovleceii si se dau prin razatoarea mare. Se lasa la scurs in strecuratoare. Se strang in maini sa iasa zeama ramasa si se amesteca cu branza, sarea, mararul tocat marunt, oul si faina pana se formeaza o compozitie destul de groasa pentru prajit. Se prajesc in uleiul bine incins si se aseaza pe servetele sa se scurga de ulei. Aceste chiftele se servesc atat calde cat si reci.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii