Inimile se taie bucati, se curata de cheaguri de sange si tendoane, se lasa in apa rece 15 - 20 minute.
Carnea se scurge bine de apa, se da prin masina de tocat impreuna cu cartoful fiert, ceapa si morcovul.
Ingredientele se pun intr-un castron, se adauga usturoiul tocat marunt, verdeata tocata marunt, ouale, sare, piper, dupa gust.
Se amesteca bine ingredientele iar din compozitia rezultata se formeaza chiftele care se pot da prin pesmet si se prajesc in ulei incins sau se pot coace in cuptor, la foc potrivit, intr-o tava, pe hartie de copt.
Daca nu s-au consumat toate chiftelele, se poate prepara un sos din: 1 lingura faina, 2 linguri de ulei, 3 linguri bulion, sare, piper, 1 foaie dafin, 1 lingura otet, 1 lingurita zahar, 400 ml apa calda sau supa, in care se fierb piftelele cca. 10 minute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii