Reteta postata pe: 03 iunie 2008
Ingrediente
250 g linte, 1 felie paine, 1 ceapa mica, 1 ou, 1 lingura faina, 2 linguri untura, sare si piper dupa gust
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Se fierbe lintea, se scurge bine, se trece prin masina de tocat adaugand o felie mai groasa de paine muiata in apa si stoarsa bine;
Se mai adauga ceap㠰rajita in untura, un ou, sare, piper si doi catei de usturoi;
Se fac cu mana chiftele care se dau prin faina si se prajesc in untura.
Daca ti-a placut reteta noastra "chiftele din linte." nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat
13 voturi
0 comentarii
1h 30 min
Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil
19 voturi
17 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate