Tocati foarte marunt varza alba si puneti-o la fiert in laptele clocotit.
Lasati vasul sa fiarba acoperit 20-30 minute, dupa care puneti grisul, amestecand mereu.
Lasati sa fiarba la foc domol inca 5-10 minute si dati vasul la o parte.
Cand preparatul este cald inca, adaugati galbenusurile, omogenizati bine si lasati sa se raceasca.
Din compozitie se fac chiftelute care se dau prin albusul batut spuma si prin pesmet apoi se prajesc in grasimea fierbinte.
Serviti-le cu sos de smantana.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii