Tocati foarte marunt varza alba si puneti-o la fiert in laptele clocotit.
Lasati vasul sa fiarba acoperit 20-30 minute, dupa care puneti grisul, amestecand mereu.
Lasati sa fiarba la foc domol inca 5-10 minute si dati vasul la o parte.
Cand preparatul este cald inca, adaugati galbenusurile, omogenizati bine si lasati sa se raceasca.
Din compozitie se fac chiftelute care se dau prin albusul batut spuma si prin pesmet apoi se prajesc in grasimea fierbinte.
Serviti-le cu sos de smantana.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii