Peste carnea tocata se pun cele doua cepe taiate marunt, usturoiul bine pisat,mararul si patrunjelul tocate marunt, cele 3 oua, sare, piper si se amesteca bine. Din cantitatea rezultata folosim doar o parte din care modelam chiftele rotunde pe care le dam prin faina. Am facut un numar de 42 de chiftele rotunde pe care le-am prajit in ulei incins. Dupa ce le-am prajit, le-am pus intr-o cratita, peste ele am pus sucul de rosii, usturoiul taiat feliute, cimbru, foile de dafin, secretul gustului, patrunjelul tocat marunt si piper. Se pune apoi apa sa depaseasca chiftelele cu patru degete si se pune la cuptor sa fiarba o ora .Le putem servi cu piure sau fara, cu salate sau muraturi.
Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcReteta de jeleu de zmeura. Cum faci jeleu de zmeura reteta fara conservanti.
Jeleu de zmeura
Comentarii
Adaugă comentariu