Peste carnea tocata se pun cele doua cepe taiate marunt, usturoiul bine pisat,mararul si patrunjelul tocate marunt, cele 3 oua, sare, piper si se amesteca bine. Din cantitatea rezultata folosim doar o parte din care modelam chiftele rotunde pe care le dam prin faina. Am facut un numar de 42 de chiftele rotunde pe care le-am prajit in ulei incins. Dupa ce le-am prajit, le-am pus intr-o cratita, peste ele am pus sucul de rosii, usturoiul taiat feliute, cimbru, foile de dafin, secretul gustului, patrunjelul tocat marunt si piper. Se pune apoi apa sa depaseasca chiftelele cu patru degete si se pune la cuptor sa fiarba o ora .Le putem servi cu piure sau fara, cu salate sau muraturi.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii