Chiftele marinate din piept de curcan

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Chiftele marinate din piept de curcan

Ingrediente

  • piept de curcan
  • ceapa
  • cartofi
  • usturoi
  • ardei rosu
  • boia
  • oua
  • sare
  • piper
  • bulion
  • mirodenii
  • faina
  • ulei
  • patrunjel

Mod de preparare

Se toaca pieptul de curcan, ceapa, cartofii si usturoiul. Se adauga un ou sau mai multe(depinde cat faceti). Se asezoneaza: sare, piper si ce mai doriti.

Se fac chiftelute rotunde si se dau prin faina.

Se prajesc in ulei.

Se face un sos din ceapa, cativa catei de usturoi , ardei -calite in ulei. Se pune bulion sau sos de rosii peste ele si se dau cateva clocote.

Sosul se face inainte de a frige chiftelele. Pe masura ce se scot, se pun in sos. Cand se termina toate, se dau in clocot si se mai pun mirodenii. Indrazniti, experimentati si va gasiti combinatia ideala de mirodenii.

Se poate presara verdeata la servire, se poate adauga putina smantana.

Se servesc alaturi de piure de cartofi, orez simplu, paste.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Orez cu carne de porc

Orez cu carne de porc

Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.

Orez cu carne de porc
Omleta cu unt si ceapa verde

Omleta cu unt si ceapa verde

Omleta cu unt si ceapa verde
Jeleu de zmeura

Jeleu de zmeura

Reteta de jeleu de zmeura. Cum faci jeleu de zmeura reteta fara conservanti.

Jeleu de zmeura