Se toaca pieptul de curcan, ceapa, cartofii si usturoiul. Se adauga un ou sau mai multe(depinde cat faceti). Se asezoneaza: sare, piper si ce mai doriti.
Se fac chiftelute rotunde si se dau prin faina.
Se prajesc in ulei.
Se face un sos din ceapa, cativa catei de usturoi , ardei -calite in ulei. Se pune bulion sau sos de rosii peste ele si se dau cateva clocote.
Sosul se face inainte de a frige chiftelele. Pe masura ce se scot, se pun in sos. Cand se termina toate, se dau in clocot si se mai pun mirodenii. Indrazniti, experimentati si va gasiti combinatia ideala de mirodenii.
Se poate presara verdeata la servire, se poate adauga putina smantana.
Se servesc alaturi de piure de cartofi, orez simplu, paste.
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii