autor:

Adelina Damian-Fekete

» » Mancaruri cu carne

Chiftele marinate din piept de curcan

Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 iulie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 iulie 2010

Ingrediente
piept de curcan, ceapa, cartofi, usturoi, ardei rosu, boia, oua, sare, piper, bulion, mirodenii, faina, ulei, patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

10 voturi

Mod de preparare

Se toaca pieptul de curcan, ceapa, cartofii si usturoiul. Se adauga un ou sau mai multe(depinde cat faceti). Se asezoneaza: sare, piper si ce mai doriti.
Se fac chiftelute rotunde si se dau prin faina.
Se prajesc in ulei.
Se face un sos din ceapa, cativa catei de usturoi , ardei -calite in ulei. Se pune bulion sau sos de rosii peste ele si se dau cateva clocote.
Sosul se face inainte de a frige chiftelele. Pe masura ce se scot, se pun in sos. Cand se termina toate, se dau in clocot si se mai pun mirodenii. Indrazniti, experimentati si va gasiti combinatia ideala de mirodenii.
Se poate presara verdeata la servire, se poate adauga putina smantana.
Se servesc alaturi de piure de cartofi, orez simplu, paste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele marinate din piept de curcan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpe de pui cu legume la cuptor

Pulpe de pui cu legume la cuptor

Se curata si se spala legumele, apoi se taie in bucati mai mari. Rosiile se decojesc si se taie in

56 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Muschi de vita cu legume la cuptor

Muschi de vita cu legume la cuptor

Carnea de vita in prealabil se fierbe aproximativ 30 minute pentru a se inmuia deoarece este mai

18 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 01 august 2012

    Imi plac si eu pun ceapa ,ardei ,le da un gust mai deosebit in schimb le dau prin pesmet si le coc pe hartie in cuptor.

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 18 iulie 2010

    Eu nu pun ardei si ceapa, dar e de luat in seama.

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 14 iulie 2010

    Foarte gustos!

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

10 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Adelina Damian-Fekete
Cozonac uşor de făcut

Cozonac uşor de făcut

Se freaca zaharul cu ouale intregi si cu sarea pana se face ca o crema. Se amesteca treptat laptele

91 voturi    16 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Se pun laolata ( intr-un vailing/castron mare) si se lasa 2-3 zile. Se mai amesteca la trecerea prin

7 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Marinata de peste

Marinata de peste

Se aşază astfel:1 rând de morcovi+ ceapa taiată( eu pun şi o jumătate de ţelină cubuleţe) 1

3 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi

constanta proca (Chef de cuisine)

Imi plac si eu pun ceapa ,ardei ,le da un gust mai deosebit in schimb le dau prin pesmet si le coc pe hartie in cuptor.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou cu afumatura, cartofi, oua, mazare si ciuperci Platou cu afumatura, cartofi, oua, mazare si ciuperci

Se desface carnea de porc cu un cuţit pentru a-i mări suprafaţa de lucru. Într-o tavă cu un strat subţire de ulei se aşază

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Taci si inghite Taci si inghite

Intr-un tuci se pune 1 l lapte dulce, 200 gr smantana dulce, sare si o lingura malai, se lasa sa dea clocot si se pune malai in ploaie,

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive
FICATEI DE PASARE PANE