Chiftelute

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie
Chiftelute

Ingrediente

  • 500 gr carne vita tocata
  • 3 catei usturoi
  • 1 ou
  • Sare, piper ai oregano dupa gust
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri ouzo
  • 1 ceapa
  • Cateva frunze menta
  • Patrunjel si marar
  • 2 felii de paine inmuiate in lapte
  • Faina pentru tavalit chiftelutele
  • Ulei pentru prajit
  • 3 cartofi
  • 5 linguri de unt

Mod de preparare

Amestecam carnea cu ulei si ouzo. Punem menta, usturoi, patrunjel, marar si ceapa in blender si amestecam. Punem peste carne, adaugam sare, piper, oregano si paine bine scursa si amestecam bine. Acoperim cu folie alimentara si punem la frigider pentru 30 de minute. Facem chiftelutele, le tavalim prin faina si le prajim pe ambele parti. Le puteti servi cu cartofi ( i-am fiert si apoi i-am prajit putin in unt).

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana

Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana

Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana
Cornuri Bratislava

Cornuri Bratislava

Cornuri Bratislava
Ciulama de pui cu ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Reteta de ciulama de pui cu ciuperci. Cum se prepara reteta de ciulama de pui cu ciuperci.

Ciulama de pui cu ciuperci