autor:

gheorghe irina

» » Mancaruri cu carne

Chiftelute

Autor: gheorghe irina (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 01 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gheorghe irina (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 01 februarie 2011

Ingrediente
500 gr de carne (porc,pui), 1 ou, 2 cartofi mici, 1 ceapa, 3-4 catei de usturoi, sare, piper, faina

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

-se da carnea prin masina de tocat (eu am cumparat-o gata tocata)

-se toaca ceapa marunt sau se da prin masina o data cu carnea

-usturoiul se piseaza

-cartofii se rad pe razatoarea mica,apoi se scurg de zeama

-intr-un bol se pune putina faina

-se amesteca toate ingredientele,si se formeaza chiftelutele,care se dau prin faina si apoi se pun la prajit in uleiul incins in prealabil.Se servesc cu garnitura de cartofi prajiti,cartofi natur sau piure si castraveti acrii.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Chiftelute Iuliana

Chiftelute Iuliana

Se spala ,se da prin masina de tocat carnea ,se curata si se spala celelalte ingrediente care se

1 vot    3 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Spaghete cu chiftelute in sos picant

Spaghete cu chiftelute in sos picant

Ingredientele pt chiftelute se amesteca toate intr-un castron. Din compozitia obtinuta se fac chiftele

28 voturi    14 comentarii
1h
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 07 februarie 2011

    In loc de cartof crud se poate pune cartof fiert pisat si ies foarte pufoase.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 500 gr de carne (porc,pui)
  • 1 ou
  • 2 cartofi mici
  • 1 ceapa
  • 3-4 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • faina

Raporteaza reteta

Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

In loc de cartof crud se poate pune cartof fiert pisat si ies foarte pufoase.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Rulada de copane de pui