-se da carnea prin masina de tocat (eu am cumparat-o gata tocata)
-se toaca ceapa marunt sau se da prin masina o data cu carnea
-usturoiul se piseaza
-cartofii se rad pe razatoarea mica,apoi se scurg de zeama
-intr-un bol se pune putina faina
-se amesteca toate ingredientele,si se formeaza chiftelutele,care se dau prin faina si apoi se pun la prajit in uleiul incins in prealabil.Se servesc cu garnitura de cartofi prajiti,cartofi natur sau piure si castraveti acrii.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii