autor:

gheorghe irina

» » Mancaruri cu carne

Chiftelute

Autor: gheorghe irina (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 01 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gheorghe irina (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 01 februarie 2011

Ingrediente
500 gr de carne (porc,pui), 1 ou, 2 cartofi mici, 1 ceapa, 3-4 catei de usturoi, sare, piper, faina

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

-se da carnea prin masina de tocat (eu am cumparat-o gata tocata)

-se toaca ceapa marunt sau se da prin masina o data cu carnea

-usturoiul se piseaza

-cartofii se rad pe razatoarea mica,apoi se scurg de zeama

-intr-un bol se pune putina faina

-se amesteca toate ingredientele,si se formeaza chiftelutele,care se dau prin faina si apoi se pun la prajit in uleiul incins in prealabil.Se servesc cu garnitura de cartofi prajiti,cartofi natur sau piure si castraveti acrii.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Chiftelute din dovlecei

Chiftelute din dovlecei

Se rad dovleceii de coaja,se curata de seminte,care deobicei inmoaie compozitia.Se dau pe razatoarea

10 voturi    10 comentarii
45 min
Aperitive
Chiftelute in sos de rosii

Chiftelute in sos de rosii

Chiftelutele: Carnea se taie bucati, se spala, se lasa sa se scurga bine de apa apoi se da prin masina

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 07 februarie 2011

    In loc de cartof crud se poate pune cartof fiert pisat si ies foarte pufoase.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

In loc de cartof crud se poate pune cartof fiert pisat si ies foarte pufoase.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Szeged-Gulasch