autor:

gheorghe irina

» » Mancaruri cu carne

Chiftelute

Autor: gheorghe irina (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 01 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gheorghe irina (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 01 februarie 2011

Ingrediente
500 gr de carne (porc,pui), 1 ou, 2 cartofi mici, 1 ceapa, 3-4 catei de usturoi, sare, piper, faina

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

-se da carnea prin masina de tocat (eu am cumparat-o gata tocata)

-se toaca ceapa marunt sau se da prin masina o data cu carnea

-usturoiul se piseaza

-cartofii se rad pe razatoarea mica,apoi se scurg de zeama

-intr-un bol se pune putina faina

-se amesteca toate ingredientele,si se formeaza chiftelutele,care se dau prin faina si apoi se pun la prajit in uleiul incins in prealabil.Se servesc cu garnitura de cartofi prajiti,cartofi natur sau piure si castraveti acrii.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Chiftelute de somn cu sos de patrunjel

Chiftelute de somn cu sos de patrunjel

1. Se fierb cartofii in apa cu sare timp de 15 minute, pana devin moi.Dupa ce s-au fiert, se scurg,

4 voturi    8 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu peste
Chiftelute in sos de legume

Chiftelute in sos de legume

Îţi plac chiftelele făcute în casă? Încearcă şi această reţetă simplă

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Sosuri
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei

Caserola vidare 2.366 L

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 07 februarie 2011

    In loc de cartof crud se poate pune cartof fiert pisat si ies foarte pufoase.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

In loc de cartof crud se poate pune cartof fiert pisat si ies foarte pufoase.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Stufat de vita Stufat de vita

Se taie carnea in cuburi mici (cca 2 cm) si se rumeneste in margarina si cca. 2 linguri de ulei de masline. Adaugam boiaua si chimionul,

0 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Piept de curcan pe varză
Black Friday Oster Romania
Black Friday Oster Romania