autor:

gheorghe irina

» » Mancaruri cu carne

Chiftelute

Autor: gheorghe irina (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 01 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gheorghe irina (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 01 februarie 2011

Ingrediente
500 gr de carne (porc,pui), 1 ou, 2 cartofi mici, 1 ceapa, 3-4 catei de usturoi, sare, piper, faina

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

-se da carnea prin masina de tocat (eu am cumparat-o gata tocata)
-se toaca ceapa marunt sau se da prin masina o data cu carnea
-usturoiul se piseaza
-cartofii se rad pe razatoarea mica,apoi se scurg de zeama
-intr-un bol se pune putina faina
-se amesteca toate ingredientele,si se formeaza chiftelutele,care se dau prin faina si apoi se pun la prajit in uleiul incins in prealabil.Se servesc cu garnitura de cartofi prajiti,cartofi natur sau piure si castraveti acrii.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Chiftelute Iuliana

Chiftelute Iuliana

Se spala ,se da prin masina de tocat carnea ,se curata si se spala celelalte ingrediente care se

1 vot    3 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Spaghete cu chiftelute in sos picant

Spaghete cu chiftelute in sos picant

Ingredientele pt chiftelute se amesteca toate intr-un castron. Din compozitia obtinuta se fac chiftele

28 voturi    14 comentarii
1h
Paste si pizza

  • 1 comentariu

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 07 februarie 2011

    In loc de cartof crud se poate pune cartof fiert pisat si ies foarte pufoase.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 500 gr de carne (porc,pui)
  • 1 ou
  • 2 cartofi mici
  • 1 ceapa
  • 3-4 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • faina

Raporteaza reteta

Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

In loc de cartof crud se poate pune cartof fiert pisat si ies foarte pufoase.

Retete

din Mancaruri cu carne

Pilaf cu cocos de tara Pilaf cu cocos de tara

Am taiat si parlit carnea. Am pus-o la fiert pana cand s-a format spuma. Apoi am aruncat prima apa. (Puteti doar sa aruncati spuma si

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Mancare de marar